ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ζεϊμπέκης: «Η ΕΟΚ θα είναι δίπλα στον Άρη σε οτιδήποτε χρειαστεί»

Μήνυμα στήριξης από τον νέο ταμία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης Νίκο Ζεϊμπέκη προς τον Άρη.

Μιλώντας στον «Yellow Radio 101,7» σχολίασε την επόμενη μέρα των «κιτρινόμαυρων», το Αλεξάνδρειο, καθώς και τους Γκάλη-Φασούλα.

Αρχικά ανέφερε:

«Κοιτάζουμε μπροστά, εμείς αυτό που είχαμε δει είναι ότι τα τελευταία δέκα χρόνια το Ελληνικό μπάσκετ πήγαινε από το κακό στο χειρότερο, εμείς θέλουμε να του δώσουμε και πάλι την αίγλη που είχε.

Πρέπει να βοηθήσουμε στην λειτουργεία των πρωταθλημάτων και των μεταγραφών, πρέπει να δώσουμε ώθηση στους νέους Έλληνες παίκτες, είναι στα βασικά θέματα αυτά και θα γίνουν».

Για το «αύριο»: «Θα είναι πολύ καλύτερα για όλους μας, όχι μόνο για τον Άρη. Πρώτη φορά από όσο θυμάμαι έχει εκπρόσωπο στην ομοσπονδία ο Άρης, αυτό θα έπρεπε να είχε γίνει. Εμείς θα βοηθήσουμε τον Άρη σε ότι χρειαστεί, σε ότι μας ζητήσει. Και σαν δήμος και σαν ομοσπονδία θα είμαστε δίπλα σε ότι ζητήσει ο Άρης».

Για το ότι ο Νίκος Γκάλης βρέθηκε δίπλα στον Παναγιώτη Φασούλα: «Υπήρξε απορία. Ο Νίκος είναι Εθνική Ελλάδος, είναι το μπάσκετ της Ελλάδος, όλοι των θέλουν τον Νίκο. Δεν ξέρω πως έγινε και πως επικοινώνησαν τα media το θέμα. Ξέραμε ότι ο Νίκος δεν έχει πάρει θέση ποτέ».

Για τα θέματα που υπάρχουν: «Είναι πάρα πολλά τα θέματα, πρέπει να δεις ποια μπορείς να λύσεις σήμερα, αύριο, χθες. Να γίνονται βήματα συνέχεια».

Για το Αλεξάνδρειο: «Όλα είναι βάση αριθμών, πρέπει να γίνουν όλα σωστά, να δεις αν συμφέρει φέτος ή σε 2-3 χρόνια. Να πάρει μία ανάσα ο Άρης, να μπορέσει να ανταπεξέλθει. Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη».

Για την υπόθεση Λάσκοφ: «Eίναι αδικία, είναι ένα θέμα που πρέπει να λυθεί. Θεωρώ ότι αν πάμε στο CAS θα δικαιωθούμε».

 

 

To Top