Αραβίδης: “Ευκαιρία για μένα ο Αστέρας Τρίπολης”

Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Αστέρα Τρίπολης έκανε ο Χρήστος Αραβίδης, ο οποίος θα τεθεί στη διάθεση του Γιώργου Παράσχου για τον αγώνα με τον Άρη.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Αναλυτικά όσα είπε στον “Arcadia 93.8” για:

Τις εντυπώσεις του από την ομάδα και την πόλη:

“Στην πόλη είχα έρθει ξανά, δεν συναντάω κάτι καινούργιο όσον αφορά την Τρίπολη, αλλά στην ομάδα που δεν είχα ξαναμπεί τόσο βαθιά και είμαι πλέον ποδοσφαιριστής της βλέπω αυτό που περίμενα: Μια ομάδα με οργάνωση κορυφαίων προδιαγραφών και μπορώ να πω ότι οι συμπαίκτες μου είναι μια οικογένεια και θέλουν να διατηρούν πολύ καλό κλίμα, πράγμα που βοηθάει και θα βοηθάει στο μέλλον και θα δημιουργεί καλές προσδοκίες και οφέλη στην ομάδα”.

Αν πιστεύει ότι το πάθος του είναι το κύριο χαρακτηριστικό του κι αν αυτό θα βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της:

“Αυτό είναι ένα κύριο χαρακτηριστικό μου όχι μόνο ως προς την ποδοσφαιρική μου ικανότητα αλλά και τον χαρακτήρα μου. Δεν μένω όμως μόνο σε αυτό. Ενας προπονητής σίγουρα θα ξέρει που μπορώ να τον βοηθήσω, αυτοί που με παρακολουθούν γνωρίζουν ότι μπορώ να κάνω πολλά πράγματα μέσα στο γήπεδο, αλλά κυρίως θέλω να βοηθήσω την ομάδα στο επιθετικό κομμάτι. Αυτό θέλω να κάνω, νομίζω ότι ο Αστέρας μού έδωσε αυτό που χρειάζομαι, ο προπονητής μού έδωσε αυτό που χρειάζομαι, εγώ θα προσπαθήσω να δώσω ακόμα περισσότερα πίσω στην ομάδα και είμαι σίγουρος ότι με τη βοήθεια των συμπαικτών μου, θα πετύχουμε τους στόχους μας. Θεωρώ ότι δεν θα έχω πρόβλημα προσαρμογής γιατί αρκετά παιδιά τα γνωρίζω όχι μόνο προσωπικά αλλά και ως αντιπάλους. Παρακολουθώ ποδόσφαιρο και ξέρω πάνω κάτω και την ομάδα, χαίρομαι πάρα πολύ που είμαι εδώ”.

Αν η παρουσία του είναι μια ευκαιρία για να αποδείξει πράγματα.

“Ευκαιρίες σίγουρα είναι όλες, αυτή είναι ακόμα μία αλλά όχι να αποδείξω κάτι σε κανέναν, ούτε καν στον ίδιο μου τον εαυτό. Είναι μια ευκαιρία για να μπορέσω να κάνω το κάτι παραπάνω στην καριέρα μου, να προσθέσω μια ακόμα επιτυχία, γιατί πραγματικά η ομάδα αυτή το αξίζει. Το ότι βρίσκομαι εδώ δεν είναι σίγουρα τυχαίο, αλλά το ότι θα είμαι εδώ και θα πετύχουμε μαζί πράγματα θα είναι σίγουρα κάτι που θα μου αρέσει πολύ και είναι και κάτι για το οποίο έχω έρθει. Δεν ήρθα εδώ για κάτι άλλο, ήρθα εδώ για να πετύχουμε πολλά. Να έχουμε την υγειά μας και όλα θα γίνουν”.

To Top