Αραβίδης στο PRESSARIS: «Θα ήθελα κάποτε να επιστρέψω…»

Δύο χρόνια ήταν μόνιμος κάτοικος του «Κλεάνθης Βικελίδης», όμως η αλήθεια είναι ότι δεν μπόρεσε να δώσει τα αναμενόμενα, αφού δεν πήρε τις κατάλληλες ευκαιρίες. Έφυγε με μία πικρία, όμως η αλήθεια είναι ότι έδειξε πολύ μεγάλη ωριμότητα και ψάχνει τη δική του αγωνιστική ανάταση, στη Δόξα Δράμας.
Ο λόγος για τον Χρήστο Αραβίδη, ο οποίος μίλησε στο PRESSARIS για τον Άρη, το κυριακάτικο παιχνίδι των «κίτρινων» στη Νέα Σμύρνη, τον Νίκο Αγγελούδη και τις προσωπικές του φιλοδοξίες.

Αρχικά, αναφέρθηκε στη νέα εικόνα του Άρη με τον Μίχαλ Πρόμπιερζ στον πάγκο, σχολιάζοντας: «Ήταν εμφανές ότι χρειαζόταν μία αλλαγή. Ο Άρης τώρα που άλλαξε προπονητή φαίνεται να έχει νέο ηθικό και διαφορετική φιλοσοφία. Δείχνει να βάζει στην άκρη το κακό ξεκίνημα. Προέρχεται από ένα διπλό σε μία πολύ δύσκολη έδρα και έτσι θεωρώ ότι άλλαξε και η ψυχολογική κατάσταση της ομάδας. Φαινότανε ότι υπήρχαν προβλήματα ψυχολογικά».

Στην συνέχεια, ανέλυσε το τι έφταιξε και η εκκίνηση δεν ήταν αυτή που έπρεπε: «Δεν μπορώ να το πω, διότι δεν το έζησα. Ίσως είναι αυτό που είπε ο κ. Τσιώλης. Δεν έπαιρνε η ομάδα αποτελέσματα και αυτό την άφηνε σε όλους τους τομείς πίσω. Όταν δεν κερδίζεις, δεν μπορείς να είσαι ήρεμος και ήσυχος. Έπρεπε να αλλάξει κάτι. Να γίνει ένα ηλεκτροσόκ, γι’ αυτό κι ο κ. Τσιώλης αποφάσισε να φύγει. Νομίζω ότι οι συνθήκες και η τύχη έπαιξαν καταλυτικό ρόλο. Δεν πιστεύω πως φταίει κάποιο πρόσωπο συγκεκριμένα».

Για την κυριακάτικη αναμέτρηση του Άρη στη Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο και με δεδομένο ότι έχει αγωνιστεί και στις δύο ομάδες, είπε: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αυτό για τον Άρη. Υπάρχουν προβλήματα στον Πανιώνιο αυτή τη στιγμή, όμως αυτά ίσως τον συσπειρώσουν. Θεωρώ ότι ο Άρης έχει το πλεονέκτημα, αλλά πρέπει να το αποδείξει. Θεωρητικά δεν κερδίζει κανείς. Είναι δύο παραπλήσιες ομάδες. Δεν μπορείς να πεις με σιγουριά ότι ο Άρης είναι ανώτερος. Σίγουρα έχει μία ομάδα πολύ ποιοτική κάθε χρόνο, όμως πρέπει να δείξει διάρκεια για να το πούμε με σιγουριά, πως ναι ο Άρης άρχισε να ανεβαίνει. Ήταν ένα καλό δείγμα αυτό στην Κρήτη. Ο Πανιώνιος με τη Δόξα δεν ήταν καλός, όμως δεν μπορείς να τον υποτιμήσεις».

Όσον αφορά τις προσωπικές του φιλοδοξίες, τόνισε: «Σκοπός μου είναι να κάνω μία καλή χρονιά, γεμάτη και να φτάσω με τη Δόξα όσο πιο ψηλά γίνεται. Θέλουμε να εξασφαλίσουμε τη σωτηρία γρήγορα κι αυτό θα μας απελευθερώσει και τα πόδια. Εγώ είμαι τραυματίας τώρα και δε βλέπω την ώρα να ξαναγυρίσω».

Μίλησε, φυσικά, και για τη γεύση που του άφησε το διετές πέρασμά του από τον Άρη: «Είναι δεδομένο ότι δεν πήρα τις ευκαιρίες που έπρεπε να πάρω. Δεν έχω να αποδείξω σε κάποιον κάτι. Πριν τον Άρη είχα μία καλή ποδοσφαιρική πορεία, την οποία θα προσπαθήσω να διατηρήσω. Έκανα μεγάλο βήμα όταν ήρθα στον Άρη, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο και δεν υπάρχει πρόβλημα. Δεν έρχονται πάντα όλα όπως τα θες. Η αλήθεια είναι όμως πως έφυγα σαν φίλος κι έχω μία πολύ καλή σχέση με τους διοικούντες, αλλά και πρώην συμπαίκτες μου. Άφησα φίλους πίσω. Προφανώς και δεν μπορώ να πω ότι δε θέλω να γυρίσω. Απεναντίας μάλιστα. Αλλά αυτό είναι κάτι που θα το δούμε –αν το δούμε- στην πορεία».

Τέλος, του ζητήσαμε να μας κάνει ένα σχόλιο και για τον Νίκο Αγγελούδη, ο οποίος είναι πλέον συμπαίκτης του στη Δόξα, ως δανεικός από τον Άρη: «Τον ήξερα κι από πέρυσι τον Νίκο. Ήταν πρώτος σκόρερ στην Κ-20, η οποία πήρε το πρωτάθλημα. Αυτό λέει πολλά, όμως θέλει δουλειά. Νομίζω πως θα μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα στην προσπάθεια που γίνεται. Σε αυτό θα βοηθήσει και το γεγονός, ότι δεν υπάρχουν παίκτες με τα δικά του χαρακτηριστικά στην ομάδα. Ουσιαστικά καθαρός φορ υπάρχει άλλος ένας. Νομίζω όμως ότι σκοπός του δανεισμού είναι να πάρει παιχνίδια ο Νίκος και να επιστρέψει έτοιμος να αγωνιστεί στον Άρη. Θεωρώ, εύχομαι και πιστεύω ότι θα το πετύχει».

To Top