Το μήνυμα της Λέσχης: “Εγώ δεν είμαι σαν τους άλλους”

Ο υπεύθυνος ανάπτυξης της Λέσχης Φίλων Άρη, Γιώργος Μποτζώρης εξήγησε στον “ΑΡΗΣ FM” την κίνηση που έκανε ο φορέας του συλλόγου να εγγράψει όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα του Άρη με αριθμό μητρώου 1914.

Ο κ. Μποτζώρης τόνισε αρχικά πως “το πρωί βρεθήκαμε στα αποδυτήρια πριν από την προπόνηση της ομάδας και παραδώσαμε σε όλους ένα πολυσέλιδο έντυπο στο οποίο περιγράφεται συνοπτικά η ιστορία του Συλλόγου, ο ρόλος της Λέσχης, τις μάχες που έχουμε δώσει μέχρι σήμερα και η σχέση των οπαδών με την ομάδα και αντίστροφα. Θέλαμε να τους εξηγήσουμε πως δουλεύει το μοντέλο του Άρη, να καταλάβουν που αγωνίζονται και τι ζητάμε από αυτούς.
Το κάθε φυλλάδιο έγινε στη γλώσσα του καθενός. Επίσης τους κάναμε όλους μέλη της Λέσχης όπως και τα παιδιά τους. Έδειξαν έντονο ενδιαφέρον ειδικά για τις φωτογραφίες που υπάρχουν από τους αγώνες που δώσαμε για να φτάσουμε εδώ που είμαστε σήμερα. Μάλιστα, ο προπονητής είπε ότι έπρεπε να έχει γίνει από την πρώτη μέρα που ήρθε ο ίδιος στην ομάδα.
Ακόμα, τους δώσαμε και μπλουζάκια με το λογότυπο της λέσχης με τη φράση “Εγώ δεν είμαι σαν τους άλλους” ώστε να συμπεριφέρονται όπως και εμείς και να εκφράζουν τη διαφορετικότητα του Συλλόγου”.

Ο κ. Μποτζώρης ρωτήθηκε αν θα υπάρχει συνεργασία της Λέσχης με άλλους ευρωπαϊκούς φορείς και απάντησε πως “είναι γνωστό ότι το εγχείρημα αυτό για πολλούς ανθρώπους στο εξωτερικό αποτελεί μεγάλο στοίχημα. Η επιβίωση του Συλλόγου στο οικονομικό περιβάλλον της χώρας μας είναι στοίχημα και για αυτούς. Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή αλλά και το Supporters Direct έχουν δείξει στενό να στείλουν ανθρώπους, να εκτιμήσουν την κατάσταση στη χώρα και τον Άρη και να βοηθήσουν στην οργανωτική δομή της ομάδας και της Λέσχης ώστε να εξασφαλιστεί η βιωσιμότητα του Συλλόγου για τα επόμενα χρόνια.
Είμαστε στο στάδιο της ανίχνευσης της κατάστασης και σύντομα θα έχουμε τις προτάσεις τους. Αυτές θα συζητηθούν ενδεχομένως σε μια Γενική Συνέλευση  όπου θα αποφασίσουμε τι θα υιοθετήσουμε και πως θα διαμορφωθεί η δομή της ομάδας και της Λέσχης”.

Αναφορικά με την αγωγή του Λάμπρου Σκόρδα είπε ότι “ακολουθήσαμε μια υποτονική τακτική απέναντι του. Θα αντιμετωπιστεί με τον τρόπο που πρέπει και θα κινήσουμε τις διαδικασίες που πρέπει να γίνουν”.

To Top