ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Αραούχο: «Ευχαριστώ την οικογένεια του Άλκη που ήταν μαζί μας στη γιορτή» (video)

Ο Σέρχιο Αραούχο με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram θέλησε να ευχαριστήσει όσους τον ψήφισαν για το βραβείο fair play της περσινής σεζόν αλλά και την οικογένεια του Άλκη Καμπανού που παραβρέθηκε στην εκδήλωση.

Έντονες συγκινήσεις προσέφερε ο Σέρχιο Αραούχο στην εκδήλωση για την απονομή βραβείων του ΠΣΑΠΠ, με τον ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ να παραλαμβάνει το βραβείο fair play της περσινής σεζόν λόγω της αξιοσημείωτης στάσης που επέδειξε στο ζήτημα της δολοφονίας του Άλκη Καμπανού και να το παραδίδει στην οικογένειά του ως ένδειξη σεβασμού.

Ο Αραούχο θέλησε να ευχαριστήσει την οικογένεια του 19χρονου οπαδού του Άρη και μέσω ποσταρίσματος που ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου επίσης δήλωσε ευγνώμων για τις ψήφους που συγκέντρωσε.

«Μια ξεχωριστή βραδιά. Ευχαριστώ πολύ όλους όσους με ψήφισαν για το βραβείο fair play και φυσικά την οικογένεια του Άλκη που κατάφερε να είναι μαζί μας σε αυτή τη γιορτή. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω αυτούς που με στήριξαν και με ανέδειξαν στην καλύτερη ενδεκάδα της περσινής χρονιάς», έγραψε ο 30χρονος φορ της Ένωσης.

To Top