Αρβανίτης: «Γιατί γυρνάμε την πλάτη στο μπάσκετ;»

Μια πολύ ενδιαφέρουσα τοποθέτηση έκανε το μέλος του Ερασιτέχνη Άρη και πρώην μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΚΑΕ, Λευτέρης Αρβανίτης αναφορικά με το μέλλον του τμήματος. Αναρωτήθηκε εύστοχα “γιατί αφήνουμε αυτή την ομάδα να παίζει σε ένα γήπεδο με 800 άτομα; Γιατί του γυρνάμε την πλάτη;”.

Ο κ. Αρβανίτης τόνισε στην τοποθέτησή του πως “η ΚΑΕ Άρης βρίσκεται σε μια δύσκολη και οριακή κατάσταση. Πρέπει με σοβαρόιτητα να τη δούμε και να οδηγηθούμε στη σωστή κατεύθυνση για τη λυση στο πρόβλημα που υπάρχει. Η πρόταση του κ. Εμμανουηλίδη είναι περίπου αυτό που συζητήσαμε και στην πρόσφατη συνέλευση που είχαμε. Μια δημιουργία μιας λέσχης φίλων μπάσκετ του Άρη. Να δημιουργηθεί μία επιτροπή, που πρέπει να εμπλουτιστεί όμως, και τις επόμενες μέρες θα γίνονταν οι επαφές με 30-40 άτομα που θα έπαιρναν τις μετοχές και όριζαν τη διοίκηση της ΚΑΕ. Εννοείται ότι η νέα διοίκηση θα είναι μέσω του πρωτοδικείου γιατί κανείς δεν νομίζω ότι θα μπορέσει να αναλάβει από πίσω του τις ποινικές ευθύνες που θα προκύπτουν από τα παλιά χρέη. Η νέα διοίκηση όμως είναι υποχρεωμένη να καλύψει τα χρέη προς το δημόσιο και ελπίζουμε να διακανονιστούν με το σωστό τρόπο, καθώς θα αναλάβει και την ευθύνη που έχει η ΚΑΕ σε τρίτους, οι οποίες είναι αρκετές. Διαφορετικά η ομάδα θα έχει πρόβλημα εάν δεν εξυπηρετηθούν οι υποχρεώσεις”.

Συνέχισε υπογραμμίζοντας πως “σε γενικές γραμμές αυτή είναι η ιδέα. Δεν ξέρω αν θα ευοδωθεί, αλλά θα πρέπει να σταματήσει αυτός ο πόλεμος, να μπορέσουμε όλοι μαζί να συνεννοηθούμε, να δούμε το πρόβλημα που υπάρχει στην ΚΑΕ που μας έχει κάνει περήφανους τόσα χρόνια και πιστεύω ότι μπορεί να δώσει όραμα στον Αρειανό και επιτυχίες. Μπορεί η ομάδα να βγει μπροστά, αρκεί η νέα διοίκηση και όσοι θελήσουν να βοηθήσουν, να πουν στον κόσμο την αλήθεια και να βάζουν στόχους και οικονομικούς και αγωνιστικούς. Όλοι μαζί, οι νέοι μέτοχοι του Άρη και ο κόσμος να βάζουμε μαζί τους αγωνιστικούς στόχους”.

Κατέληξε λέγοντας πως “θα μπορούσαμε να πούμε πολλά πράγματα για το πώς έφτασε εδώ η εταιρία αλλά δεν έχει ουσία. Προέχει να συσπειρωθούμε, ο ΑΣ να ενώσει τους Αρειανούς ώστε να μπορέσουμε να σώσουμε την ομάδα. Να αφήσουμε τους εγωισμούς και τις αντιπαραθέσεις και να δούμε ποια είναι αυτά που μας ενώνουν. Ας μη γυρίσουμε την πλάτη σε αυτό το τμήμα, που μας έχει δώσει 21 τίτλους. Γιατί αφήνουμε αυτήν την ομάδα να παίζει με 800 άτομα στο γήπεδο; Γιατί γυρνάμε την πλάτη στην ομάδα;”.

To Top