Εκλογές και στην ΚΑΕ πρότεινε ο Εμμανουηλίδης

Διεξαγωγή εκλογών και για τα διοικητικά συμβούλια της ΚΑΕ από εδώ και στο εξής τα οποία θα ορίζονται αργότερα ως διοικήσεις πρωτοδικείου πρότεινε ως λύση για το τμήμα μπάσκετ το πρώην μέλος του δ.σ. της Λέσχης Φίλων Άρης, Θόδωρος Εμμανουηλίδης.

Ο κ. Εμμανουηλίδης υποστήριξε πως “το έναυσμα για να μιλήσω μου το έδωσε ο κ. Τζεβελέκης, που είχε πει ότι θέλει να χαρίσει τις μετοχές του στη Λέσχη. Αποφασίσαμε να μη συνεχίσουμε, γιατί δύο καρπούζια στην ίδια μασχάλη δεν χωράνε.

Η Λέσχη πέρα από τη μεσολάβηση που έκανε, παρουσίασε αυτή την πρόταση, που δεν λύνει το πρόβλημα. Κάτι συγκεκριμένο δεν υπάρχει.

Η Λέσχη ιδρύθηκε για ένα πράγμα, να κάνει εκλογές και να αναδεικνύει διοικητικά συμβούλια. Προτείνω να εξουσιοδοτήσουν το δ.σ. οι μέτοχοι ώστε να διεξαχθούν εκλογές στην ΚΑΕ, όπως στην ΠΑΕ. Υπάρχει η δυνατότητα οι μέτοχοι της ΚΑΕ να εξουσιοδοτήσουν. Υπάρχει χρονοδιάγραμμα να γίνουν εκλογές και παρουσιαστούν υποψήφια διοικητικά σχήματα. Να ανοίξουμε τον δρόμο για όποιες δυνάμεις υπάρχουν να διεκδικήσουν το χρίσμα” και πρόσθεσε: “Η Λέσχη εκλέγει το σχήμα και πάμε στο Πρωτοδικείο, ώστε αυτό το σχήμα να μην το βαραίνουν χρέη παλαιότερων χρήσεων.

Προτείνω την ίδρυση μίας Λέσχης Φίλων Μπάσκετ, που θα δώσει μία νέα δυναμική. Θα μπορούμε να έχουμε έτοιμο ένα νέο φορέα. Όλο αυτό είναι υπό την αίρεση των μετόχων. Αν δεν συνηγορήσουν, τότε δε μπορεί να γίνει κάτι. Να παραχωρήσουν την εξουσιοδότηση στη νυν διοίκηση, ώστε να διεξαχθούν εκλογές”.

Για την συγκεκριμένη πρόταση είχε ενστάσεις ο Σπύρος Χριστοφορίδης, νομικός της ΚΑΕ: “Το να βρεθεί κάποιος να αναλάβει τις μετοχές, αλλά η Λέσχη να μη θέλει να εκλέξει μετόχους – αμετόχους, δεν νομίζω ότι εξυπηρετεί σε κάτι. Αυτό που ψάχνουμε είναι λύση στο διοικητικό και αυτό μπορεί να το δώσει η συμμετοχή κάποιων ανθρώπων. Εμείς όμως βλέπουμε συνεχείς παραιτήσεις από το δ.σ. της ΚΑΕ, οι μέτοχοι συνεχίζουν να επωμίζονται βάρη και παράλληλα να ζητάμε να εξουσιοδοτηθεί Λέσχη ενώ τα χρέη παραμένουν”.

To Top