Αρβανίτης: «Δημιουργία βάσης από 60-70 άτομα, δεν βλέπω άλλο πλάνο»

Η δημιουργία μιας ομάδας 60-70 ατόμων που θα στηρίξουν την ομάδα μπάσκετ του Άρη είναι η επιδίωξη των ανθρώπων που έχουν αναλάβει πρωτοβουλίες για την ΚΑΕ και παίζουν σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις. Ο Λευτέρης Αρβανίτης είναι ένα από τα άτομα που μετέχουν στην επιτροπή που ορίστηκε και όπως δήλωσε ήταν υπέρ αυτής της λύσης, γιατί μπορεί να βοηθήσει το τμήμα μπάσκετ να βγει από το αδιέξοδο, διοικητικό και οικονομικό.

«Πιστεύω ότι ο κόσμος άκουσε χθες τις τοποθετήσεις όλων των στελεχών, αντιλήφθηκε την προσπάθεια που γίνεται για να λυθεί το διοικητικό αδιέξοδο και ενημερώθηκε για το τι θα συμβεί στην συνέχεια στην ΚΑΕ Άρης, τόσο από τους μετόχους όσο και από τον ΑΣ. Ο στόχος είναι ουσιαστικά η δημιουργία μιας οικονομικής βάσης για την ΚΑΕ από αρκετά άτομα, από τα οποία στην συνέχεια θα προκύψει μια νέα διοίκηση για την ομάδα. Η γενική συνέλευση όρισε μια επιτροπή, στην ομάδα μετέχω, και θα προσπαθήσουμε να πλησιάσουμε πολλούς ανθρώπους που θέλουν να βοηθήσουν τον Άρη. Μιλάμε για μια οικονομική βοήθεια φυσικά, με τα χρήματα που θα δοθούν να μετοχοποιούνται στην συνέχεια και από αυτή την νέα βάση μετόχων να βγει μετά μια νέα διοίκηση για την ΚΑΕ Άρης. Όλο αυτό θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί με επιτυχία έως το καλοκαίρι», είπε στην αρχική του τοποθέτηση.

Ο παράγοντας του ΑΣ Άρης συμφώνησε πως είναι δύσκολο να βρεθεί κάποιος που θα σηκώσει το μεγαλύτερο βάρος της νέας διοίκησης εφόσον αυτή προκύψει: «Είναι πράγματι πολύ δύσκολο με τις παρούσες συνθήκες να βρεθεί κάποιος παράγοντας που να βάλει το κεφάλι του στον τορβά, που λένε και εγώ προσωπικά ήμουν πάντοτε υπέρ της λύσης του Πρωτοδικείου. Θεωρώ πιο εφικτή αυτή την λύση, που θα βοηθήσει άμεσα την ομάδα και παράλληλα θα κατοχυρώσει και τον ΑΣ Άρης. Μια διοίκηση Πρωτοδικείου, με ανθρώπους μέσα από την οικογένεια του Άρη, που θα αναλάβει να πληρώσει τις δόσεις για τα χρέη της ομάδας κατά κύριο λόγο. Μακάρι φυσικά να υπάρξει κάποιος που θα θελήσει να αναλάβει μόνος αλλά με το οικονομικό περιβάλλον που έχει διαμορφωθεί τώρα με την κρίση, θα είναι πολύ δύσκολο και θεωρώ πιο πιθανό να πάμε τελικά σε μια διοίκηση Πρωτοδικείου. Ο κ. Γεωργούλης είχε προτείνει αυτή την λύση, αλλά δεν έγινε δεκτή και βρεθήκαμε σήμερα σε αυτό το αδιέξοδο. Έγιναν λάθη από τότε, από όλους, και έτσι βρεθήκαμε πάλι στην αρχή. Ο κ. Γεωργούλης πάντως έχει δηλώσει ότι έχει αποσύρει την πρόταση του πλέον και μάλλον δεν θα συμμετέχει».

Ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις του στον «Libero 107,4», ο κ. Αρβανίτης τόνισε: «Το βασικό είναι να φροντίσουμε όλοι μας ώστε να πετύχει η προσπάθεια που ξεκίνησε τώρα, καθώς αν αποτύχει δεν βλέπω να υπάρχει αυτή την στιγμή άλλο πλάνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα υπάρξει κι άλλο πλάνο, ιδέες και προτάσεις πάντοτε προκύπτουν. Αν αποτύχουν όλα τότε ίσως ο ΑΣ θα μπορούσε να προχωρήσει σε μια γενική συνέλευση για το μπάσκετ για να βρεθεί λύση».

To Top