ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Αρβανίτης: “Δικαίωση, είμαστε οι πρώτοι που είπαμε ότι η διαδικασία έχει κενά”

Ο Λευτέρης Αρβανίτης μίλησε μετά το τέλος της συνεδρίασης του ΕΣΑΚΕ και τη δικαίωση της ΚΑΕ Άρης αλλά και των υπόλοιπων τριών ομάδων (ΑΕΚ, Λάρισα, Απόλλων Πάτρας) υποστηρίζοντας πως η διαδικασία και η απόφαση της επιτροπής αδειοδότησης έχει κενά, ενώ έκανε λόγο για δικαίωση.

Αναλυτικά όσα είπε ο αντιπρόεδρος της κιτρινόμαυρης ΚΑΕ:

«Σίγουρα υπάρχει μία δικαίωση, ήμασταν πάντα με την πλευρά του ΕΣΑΚΕ και να βρίσκουμε λύση στα προβλήματα. Θεωρούμε ότι είμασταν κομπλέ. Κάποιες μικροατέλειες μπορεί να υπήρχαν, αλλά αυτές δεν ήταν τόσες για να έφεραν την απόρριψη. Αυτό έγινε δεκτό από την πλειοψηφία των μελών του ΔΣ και έτσι δεν πέρασε η εισήγηση της Επιτροπής.

Είμαστε η πρώτη ομάδα που έλεγε που υπάρχουν κάποια κενά στη διαδικασία, από το 2020 που ψηφίστηκε αυτό που ψηφίστηκε είμασταν κατά της διαδικασίας. Θεωρούμε ότι πρέπει να υπάρχουν βελτιώσεις. Να τροποποιηθεί ο κανονισμός, να γίνει πιο “επίκαιρος” θα έλεγα στην κατάσταση που υπάρχει παγκόσμια, και στην οικονομική κρίση και σε όλα τα προβλήματα που υπάρχουν γενικά στην κοινωνία, ώστε να είμαστε όλοι ευθυγραμμισμένοι στην κατάσταση της χώρας και να μην αιθεροβατούμε. Αυτός ήταν ο στόχος μας και αυτό πάντα προτείνουμε. Να είμαστε συνεπείς, αλλά και με πράγματα που μπορεί να γίνονται. Και πάντα είμαστε υπέρ της εξυγίανσης όλων των ομάδων και φυσικά την δική μας. Αυτή τη δουλειά κάνουμε από το προσπαθούμε από το 2012».

To Top