Κοντά σε πώληση σε επενδυτικό όμιλο ο Βόλος

Πολύ κοντά στο να μεταβιβαστεί σε επενδυτικό όμιλο από το εξωτερικό βρίσκεται ο Βόλος. Την επόμενη εβδομάδα μάλιστα είναι πολύ πιθανό να πέσουν οι υπογραφές και να υπάρξουν σχετικές ανακοινώσεις μέσω συνέντευξης Τύπου.

Ο Αχιλλέας Μπέος μιλώντας στην ΕΡΤ3 τόνισε τα εξής:

«Την ερχόμενη εβδομάδα σε ένα πολύ μεγάλο ποσοστό πιστεύω πως η επιθυμία μου θα γίνει πραγματικότητα και ένας ξένος επενδυτικός όμιλος σοβαρός που ενδιαφέρεται για την ομάδα του Βόλου, με Έλληνες συνεργάτες, θα τρέξει την ομάδα».

«Θέλω να πιστεύω πως θα ολοκληρωθεί. Είμαστε πάρα πολύ κοντά και το μόνο που μένει είναι να τηρηθούν οι νόμιμες διαδικασίες που είναι η αδειοδότηση από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και τα λοιπά. Το τρέχουν οι δικηγόροι και πιστεύω πως την άλλη εβδομάδα θα κληθούμε να βάλουμε τις υπογραφές», συμπλήρωσε.

«Για μένα θα είναι ακόμα μια τεράστια επιτυχία. Μια ομάδα από το μηδέν δημιούργησε μια σταθερότητα και ένα όνομα στο ποδόσφαιρο και μεταβιβάζεται σε υγιείς επιχειρηματίες που θα επενδύσουν και στην πόλη», υπογράμμισε και πρόσθεσε: «Αισθάνομαι ικανοποιημένος για αυτό το κατόρθωμα. Αν ολοκληρωθεί, θα δοθεί μια συνέντευξη Τύπου όπου θα εξηγήσουμε με λεπτομέρειες και θα μάθετε τα πρόσωπα και τα πάντα».

To Top