Πρώτο ματς Άρης-Γκόμελ στο Κλεάνθης Βικελίδης, δύσκολο, αλλά ανοιχτό για τη ρεβάνς

Το πρώτο ματς της σειράς για το β΄ προκριματικό γύρο του Conference League θα γίνει στο Κλεάνθης Βικελίδης ανάμεσα σε Άρη και Γκόμελ, δύσκολο, αλλά ανοιχτό για τη ρεβάνς.

Ο Άρης βρίσκεται σε επαφές με τη διοίκηση της Γκόμελπροκειμένου να γίνουν και τα δύο ματς στο γήπεδο Χαριλάου, όπως αναφέραμε και νωρίτερα.

Μάλιστα, όπως ενημέρωσε η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ, ο Άρης θα καταθέσει κοινό αίτημα με την Γκόμελ για την παρουσία φιλάθλων στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για το Conference League, εφόσον αυτός γίνει στο Κλεάνθης Βικελίδης με τυπικά γηπεδούχους τους Λευκορώσους.

Τελικά πριν λίγο η UEFA ενημέρωσε ότι το πρώτο παιχνίδι στις 21 Ιουλίου θα γίνει στο Κλεάνθης Βικελίδης και η ρεβάνς εκτός έδρας στις 28 Ιουλίου.

Η αλλαγή έγινε για να μην παίξουν μαζί Άρης και ΠΑΟΚ στη ρεβάνς ίδια μέρα στη Θεσσαλονίκη.

Το που θα γίνει η ρεβάνς δεν έχει οριστεί ακόμη από την UEFA, ενώ παραμένει ανοιχτό εάν αυτή θα γίνει στη Θεσσαλονίκη, κάτι που μοιάζει δύσκολο. Η αλλαγή έγινε μετά από επικοινωνία της UEFA με τους αρμόδιους φορείς EΠΟ και αστυνομία.

Εφόσον τελικά αποφασιστεί να γίνει και η ρεβάνς στις 28/7 στο Κλεάνθης Βικελίδης τότε πρέπει να θεωρείται σίγουρο ότι δεν θα έχει κόσμο, όπως προβλέπει άλλωστε και η τιμωρία της UEFA.

To Top