Αρβανίτης: “Ο κόσμος έχει καταλάβει ότι όσοι παίζουν ή δουλεύουν για την ομάδα σκυλιάζουν!”

Έκκληση στον κόσμο του Άρη να γεμίσει αύριο τη σάλα “Νίκος Γκάλης” στο Αλεξάνδρειο έκανε ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Λευτέρης Αρβανίτης, για να δοθεί η απαραίτητη ώθηση στην ομάδα για το 1-1 με τον Πανιώνιο, που θα στείλει τη σειρά σε τρίτο παιχνίδι.

Ο κ. Αρβανίτης μιλώντας στον “Αρένα” τόνισε πως “πάρα πολύ μεγάλη είναι η πίκρα. Τα παιδιά έδειξαν πολύ μεγάλη ανταγωνιστικότητα, κόντραραν στα ίσια την τρίτη ομάδα του πρωταθλήματος και κρίθηκε σε μικρές λεπτομέρειες. Κάποια διαιτητικά λάθη έγιναν, μας δημιούργησαν πρόβλημα, εμείς ζητάμε μόνο το “50-50”. Ιδιαιτέρως, η τεχνική ποινή στον Χαρίση στην παράταση ήταν υπερβολική και ίσως έκρινε το αποτέλεσμα. Εμείς δε στεκόμαστε, όμως, σε αυτό. Στεκόμαστε στην πολύ καλή παρουσία της ομάδας, που γύρισε το ματς από το -17 και περιμένουμε πως και πως το επόμενο παιχνίδι στο Αλεξάνδρειο”.

Για τις τιμές των εισιτητρίων και το κάλεσμα στον κόσμο να γεμίσει το “Αλεξάνδρειο”: “Βάλαμε χαμηλό εισιτήριο για να γεμίσει το γήπεδο, στους συνδέσμους είναι 5 ευρώ το εισιτήριο. Νομίζω όλοι οι επιτελείς αλλά και η ομάδα του Άρη αξίζει να έχει στο πλευρό της τον κόσμο, ένα γεμάτο Αλεξάνδρειο που θα σπρώξει την ομάδα στη νίκη, να της δώσει μεγάλη ενέργεια”.

Αναφέρθηκε και στον κόσμο του Άρη: “Νομίζω έχει καταλάβει πως όσοι παίζουν ή δουλεύουν για αυτή την ομάδα, σκυλιάζουν και αυτό το έχουν αναγνωρίσει. Ελπίζω να το αποιδείξει και αύριο, να πάρουμε τη νίκη και να πάμε στο τρίτο παιχνίδι την σειρά και να παλέψουμε για την πρόκριση μας”.

Για την ψυχολογία της ομάδας και τη μεταμόρφωσή της το τελευταίο διάστημα: “Το ηθικό είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο και αυτό αποδείχθηκε από το γεγονός πως στις αρχές κάναμε πολλές άσχημες ήττες αλλά τελικώς καταφέραμε και αντιστρέψαμε την κατάσταση και βγήκαμε έκτοι με ένα σερί νικών και καλών εμφανίσεων”.

Για την μεγάλη προσπάθεια που έχει καταβληθεί τη φετινή σεζόν: “Νομίζω πως φέτος έχουμε κάνει πράγματα που δεν γίνονταν άλλες σεζόν. Όλοι δουλεύουν πολύ σοβαρά, οι μικροί έχουν ρόλο μέσα στην ομάδα, δεν τους βάζει ο προπονητής για να λαϊκίσει. Κι αν κοιτάξει κανείς τη βαθμολογία, οι ομάδες από κάτω μας έχουν αλλάξει 6-7 ξένους αλλά τις κερδίσαμε όλες, μέσα- έξω. Ακόμη και να μην περάσουμε στην επόμενη φάση από τον Πανιώνιο, νομίζω ο κόσμος θα εκτιμήσει τη φετινή προσπάθεια”.

Για την αίτηση της ΚΑΕ Άρης για υπαγωγή στο άρθρο 99 και τον δρόμο που άνοιξε η υπαγωγή της ΠΑΕ σε αυτό: “Έγινε πάρα πολύ καλή δουλειά όλο αυτόν τον καιρό, νομίζω θα ανοίξει η διαδικασία για την υπαγωγή μας στο άρθρο 99. Το γεγονός ότι μπήκε η ποδοσφαιρική ομάδα είναι ένας πολύ καλός οιωνός, διότι έχουμε πολλά κοινά χαρακτηριστικά. Ελπίζουμε να μπούμε και εμείς, ώστε να εφαρμόσουμε το δικό μας business plan και να οδηγήσουμε την ομάδα στην εξυγίανση”.

Έστειλε ξανά το μήνυμά του στον κόσμο: “Όλοι στις 19.30 στο Αλεξάνδρειο, ο κόσμος να δώσει την ψυχή του, να δημιουργήσει την καυτή ατμόσφαιρα που γνωρίζει και να ωθήσει την ομάδα στη νίκη”.

 

To Top