Αρβανίτης στο PRESSARIS: «Ο Άρης δεν θα ανεχθεί τέτοια παιχνίδια»

Ο Άρης δεν πρόκειται να δεχθεί να πάρει «ψίχουλα» για το τηλεοπτικό συμβόλαιο της νέας χρονιάς επειδή ο Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός θέλουν να κάνουν το κομμάτι τους. Μιλώντας στο PRESSARIS ο πρόεδρος της κιτρινόμαυρης ΚΑΕ, Λευτέρης Αρβανίτης ήταν σαφής και κατηγορηματικός για το θέμα που έχει προκύψει.

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός “σπάνε” για δεύτερη χρονιά το αρραγές μέτωπο που ήθελαν να συγκροτήσουν στον ΕΣΑΚΕ και αυτό έχει δημιουργήσει σοβαρές αναταράξεις στους κόλπους της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος. Οι κίτρινοι αντιδρούν και αυτοί.

“Ας παίξουν μόνοι τους. Ο Άρης διαθέτει ιστορία 98 χρόνων και δεν πρόκειται να ανεχθεί τέτοια παιχνίδια. Αν θέλουν ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός ας κάνουν ένα πρωτάθλημα μόνοι τους χωρίς άλλες ομάδες. Η ιστορία του Άρη, οι τίτλοι και η δυναμική του δεν επιτρέπουν σε κανέναν να τον αντιμετωπίζει κατ’ αυτόν τον τρόπο. Ο Άρης αποτελεί ένα κεφάλαιο για την Ελλάδα», τόνισε ο Λευτέρης Αρβανίτης και κατέληξε λέγοντας:  “Δεν υπάρχει περίπτωση να συναινέσουμε σε οποιαδήποτε μείωση του τηλεοπτικού μας συμβολαίου σε σχέση με τα χρήματα που εισπράξαμε την περυσινή σεζόν».

To Top