Κυνηγώντας την έκπληξη στην Νάπολι

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του στοιχήματος και του Betarades.com. Μπορεί να είμαστε μεσοβδόμαδα αλλά η δράση στην Ευρώπη δε σταματάει με την Ιταλία και τη Γερμανία να έχουν κανονική αγωνιστική. Για σήμερα κρατήσαμε 12 επιλογές.

 Στο μενού μας λοιπόν για σήμερα, ξεκινώντας από τα “Μονά”, επιλέξαμε τον άσσο της Μαριεχάμν, από τη μακρινή Φινλάνδία, κόντρα στη Λάχτι σε απόδοση 1.87 στην Betvictor, στη συνέχεια τον άσσο του 1.80(William Hill) της Βασιλεία που φιλοξενεί την Σιόν και κλείνουμε με το ματς Κατάνια-Αταλάντα με τον άσσο να πληρώνει 2.18 στην Betvictor.

 Στις πιθανές εκπλήξεις για σήμερα έχουμε κρατήσει τρία σημεία αλλά εδώ θα αναφέρουμε αυτό το οποίο πιστεύουμε πιο πολύ, όπως φαίνεται και από τον τίτλο. Το μεγαλύτερο βάρος-ποντάρισμα λοιπόν θα το ρίξουμε στη Λάτσιο που φιλοξενείται από την Νάπολι σε ένα σκληρό παιχνίδι που οι φιλοξενούμενοι έχουνε αρκετές ελπίδες “να το χτυπήσουν”. Η απόδοση του Χ2 είναι στο 1.92 στην Betvictor. Για να δείτε όλες τις επιλογές μας επισκεφθείτε τη στήλη ΜΠΟΜΠΕΣ.

 Ως προτεινόμενο σύστήμα για σήμερα, στην Betvictor, έχουμε κρατήσει τις εξής ομάδες:

Ίνγκολσταντ – Μόναχο 1860 2 DNB (2.02)

Πεσκάρα – Παλέρμο 2 DNB (2.08)

Άνγκελχολμς – Γιόνσεπινγκ 2 DNB (2.45)

Γκλάντμπαχ – Αμβούργο Χ (3.80)

Κιέβο – Ίντερ 2 (2.38)

Μπέτις – Ατλέτικο Μαδρίτης Χ (3.50)

Επισκεφτείτε το www.betarades.com, δείτε αναλυτικά τα σημερινά προγνωστικά σε ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και Τένις, διαβάστε τις αναλύσεις όλων των αγώνων του κουπονιού και ανταλλάξτε απόψεις πάνω στο στοίχημα μέσω του Chat.

To Top