Αρβανίτης: “Το brand name του Άρη είναι τεράστιο, θα έχουμε περισσότερες διαφημίσεις του χρόνου”

Ο Λευτέρης Αρβανίτης εξήρε την στήριξη των χορηγών εταιρειών προς την ΚΑΕ Άρης, μίλησε για την προσπάθεια να υπαχθεί η ομάδα στο άρθρο 99, για τις συζητήσεις που έχουν ξεκινήσει με τον Βαγγέλη Αγγέλου για την ανανέωση της συνεργασίας, αλλά και για την τιμητική εκδήλωση για τον Νίκο Γκάλη.

Λίγο πριν ξεκινήσει η εκδήλωση για τους χορηγούς της ΚΑΕ, ο πρόεδρος της ομάδας, Λευτέρης Αρβανίτης τόνισε πως “είναι μια καθιερωμένη τιμητική βραδιά που κάνουμε όσον αφορά τους χορηγούς και τους ευχαριστούμε για την συμπαράστασή τους ειδικά αυτές τις εποχές. Ελπίζουμε να τους έχουμε κοντά μας και τα επόμενα χρόνια, βοηθώνας στην εξυγίανση της ΚΑΕ” και αναφέρθηκε στο γεγονός ότι ο Άρης μετά από καιρό έχει διαφήμιση στην φανέλα του: “Είναι κάτι που μας γεμίζει με αισιοδοξία, γιατί η συγκεκριμένη εταιρεία ενδιαφέρεται και για του χρόνου. Είναι άνθρωποι που είναι Αρειανοί, δεν έχουν διαφημιστικό αντικείμενο, αλλά και μόνο επειδή είδαν την προσπάθεια, τους άρεσε αυτό που είδαν θέλησαν να μας βοηθήσουν. Έχουμε ανάγκη από αυτές τις οικονομικές ενισχύσεις, γιατί η ομάδα είναι σε δυσχερή θέση. Το brand name του Άρη είναι τεράστιο. Λόγω της οικονομικής κρίσης που είναι παγκόσμια, είναι δύσκολο να πείσεις κάποιον να σε βοηθήσει, αν δεν έχει κάποιο όφελος. Εμείς θα παλέψουμε, ελπίζουμε τη νέα χρονιά να έχουμε περισσότερες διαφημίσεις πείθοντας τις επιχειρήσεις…”.

Για το άρθρο 99 είπε πως “το θέμα βρίσκεται εκεί που ήταν και στις 22 Φεβρουαρίου. Θα πάμε με τα όπλα που έχουμε στις 26 Απριλίου. Πιστεύουμε ότι θα ανοίξει η διαδικασία για την ένταξή μας στο άρθρο 99. Ο Άρης δεν είναι μια απλή εταιρεία, θα πρέπει το δικαστήριο έτσι να το κρίνει. Είναι τεράστιο μέγεθος, κοινωνικό φαινόμενο, είναι μια ομάδα που έχει προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο όλης της χώρας και θεωρούμε ότι θα πετύχουμε την υπαγωγή της στο άρθρο 99”.

Για τις συζητήσεις με τον Βαγγέλη Αγγέλου για την επόμενη χρονιά είπε πως “καταρχήν για την χρονιά που τρέχει, θεωρούμε ότι η ομάδα έχει κάνει πολλά έως τώρα, θα μπορούσε να είναι κάπως καλύτερα αν δεν χάναμε δύο δικά μας ματς. Στόχος μας είναι η 6η θέση και αυτή θα κυνηγήσουμε. Για την επόμενη χρονιά γίνονται κάποιες συζητήσεις, κάθε μέρα άλλωστε μιλάμε, είμαστε στη μέση της διαδικασίας…”.

Για την εκδήλωση προς τιμήν του Νίκου Γκάλη είπε: “Είναι διήμερο εκδηλώσεων, πρόκειται για κάτι που δεν έχει ξαναγίνει στην Ελλάδα και θα είναι μια εκδήλωση αντάξια του μεγέθους του Νίκου Γκάλη. Είμαστε στην τελική ευθεία. Τα εισιτήρια θα βγουν σύντομα και πιστεύουμε ο κόσμος να απολαύσει την εκδήλωση και επιτέλους η φανέλα του Γκάλη να σηκωθεί στην οροφή του Παλέ εκεί που μεγαλούργησε…”.

 

To Top