Αγγέλου: “Η προσπάθεια που κάνει ο σύλλογος είναι πάνω από πρόσωπα”

Ο Βαγγέλης Αγγέλου έθεσε τα πράγματα όπως ακριβώς έχουν γύρω από τις συζητήσεις περί ανανέωσης της συνεργασίας. Την δεδομένη στιγμή γίνεται μια πολυμέτωπη προσπάθεια και ο Άρης είναι πάνω από πρόσωπα.

Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε αρχικά πως “όλες οι ομάδες πλέον στα οικονομικά εκτός από σωστή διαχείριση, θα πρέπει να έχουν και σωστή επαφή με ανθρώπους που σε αυτούς τους καιρούς μέσα από το μπάσκετ να προβληθούν. Η αποψινή βραδιά είναι μια ευκαιρία για αυτούς τους ανθρώπους, που στηρίζουν την ομάδα, να δεχτούν τις ευχαριστίες της ομάδας”.

Για την προσπάθεια που γίνεται στο αγωνιστικό είπε ότι “η ομάδα κάνει μια πολυμέτωπη προσπάθεια, δύσκολη, χρειάζεται αντοχή, υπομονή, επιμονή, τύχη, στήριξη. Η ομάδα παρά τα προβλήματα η ομάδα μπορεί να διεκδικήσει αυτό το στόχο και να κερδίσει τη συμπάθεια και τη στήριξη του κόσμου σε ένα πολύ δύσκολο περιβάλλον για τον καθένα μας. Δεν έχουμε τίποτα άλλο από το να προσπαθούμε και να αισιοδοξούμε”.

Για το θέμα της ανανέωσης της συνεργασίας είπε πως “η προσπάθεια που κάνει ο σύλλογος είναι πάνω από πρόσωπα. Χρειάζεται μια δεξαμενή στήριξης και προσπάθειας, όλοι αυτοί που δουλεύουμε στο αγωνιστικό υπάρχει ανιδιοτέλεια και συσπείρωση. Από τη διοίκηση υπάρχει καθημερινή προσπάθεια. Υπάρχει ανταπόκριση και στήριξη και είμαστε πεπεισμένοι αυτή τη στιγμή ότι η ομάδα και η επιβίωσή της είναι πάνω από πρόσωπα”.

Για το ματς με τον Ίκαρο είπε πως “δεν ξέρω αν μπορούμε να βάλουμε τον χαρακτήρα του κρίσιμου. Είναι σημαντικό παιχνίδι. Η ομάδα έχει ένα δείγμα γραφής, έχει και μια κατάσταση προβλημάτων που είναι σημαντική. Έχει δείξει ότι μπορεί να παλεύει και να προσπαθεί να ελέγχει τα παιχνίδια και ένα τέτοιο παιχνίδι είναι και αυτό”.

 

To Top