Σαρικόπουλος: “Προσπαθούμε όλα τα παιδιά πάνω από όλα για τον Άρη”

Ο Ζήσης Σαρικόπουλος ευχαρίστησε τους χορηγούς για την έμπρακτη στήριξή τους στην προσπάθεια που γίνεται φέτος στον Άρη και εξέφρασε για άλλη μια φορά την αισιοδοξία του ότι η ομάδα που παρουσιάζει βελτίωση, θα είναι σε θέση να τους δικαιώσει όλους στο τέλος της χρονιάς.

Ο Έλληνας σέντερ τόνισε αρχικά πως “θέλω να ευχαριστήσω όλους τους χορηγούς για την έμπρακτη προσπάθειά τους φέτος. Είναι όντως μια δύσκολη χρονιά, αναπροσαρμογής θα έλεγα, μια καινούρια προσπάθεια που γίνεται από τη διοίκηση. Νομίζω πως υπάρχουν πολλοί άνθρωποι και επενδυτές που έχουν αγκαλιάσει την προσπάθεια που κάνουμε. Το έχουν αποδείξει και θέλω να πιστεύω ότι θα τους δικαιώσουμε στο τέλος της χρονιάς και οι χορηγίες τους θα πιάσουν τόπο”.

Για το ματς με τον Ολυμπιακό και την 6η θέση είπε πως “όπως παίξαμε στο πρώτο μέρος το πιστέψαμε το παιχνίδι, μας άφησε μια πικρία. Η ομάδα είχε τρεις στόχους αρχικά: την παραμονή, που το πετύχαμε, τα πλέι οφ και την εξάδα. Είναι ένας στόχος που έχει παραμείνει και είναι φικτός. Προσπαθούμε να βγούμε έκτοι. Η ομάδα βελτιώνεται και φαίνεται αυτό στο γήπεδο και προσπαθούμε όλα τα παιδιά πάνω από όλα για τον Άρη”.

Για το παιχνίδι με τον Ίκαρο είπε πως “ο Ίκαρος έχει κάνει τέσσερις σερί νίκες, τον ενδιαφέρει να μπει στα πλέι οφ για πρώτη φορά στην ιστορία του, πόσο μάλλον να τερματίσει έκτος, αλλά εμείς πάμε εκεί να κερδίσουμε το παιχνίδι. Θέλουμε να βγούμε έκτοι και θα το παλέψουμε μέχρι το τέλος της χρονιάς με νύχια και με δόντια”.

 

To Top