Αργυριάδης: “Είχαμε μυστικά όπλα, αν χρειαστεί θα τα χρησιμοποιήσουμε τον Απρίλιο”

Ο Αργύρης Αργυριάδης, όπως και ο υπόλοιπος Άρης ήθελε πολύ να γίνει σήμερα το δικαστήριο, γιατί υπήρχε η πίστη ότι τα επιχειρήματα των κίτρινων θα ήταν τέτοια που δεν θα άφηναν περιθώριο για κάποια άλλη απόφαση πέρα από την υπαγωγή της ΠΑΕ στο άρθρο 99.

Ο νομικός της ΠΑΕ τόνισε πως “δεν είναι ούτε θετική, ούτε αρνητική εξέλιξη. Προτιμούσαμε να γίνει δικάσιμος γιατί είναι πιο ώριμες οι συνθήκες. Μέχρι τον Απρίλιο δεν ξέρεις τι γίνεται. Ημασταν πανέτοιμοι για να δικάσουμε. Είχαμε μυστικά όπλα τα οποία θα κατέρριπταν την επιχειρηματολογία κάποιων σε πολλά θέματα. Αν χρειαστεί θα τα χρησιμοποιήσουμε τον Απρίλιο”.

Ρωτήθηκε να σχολιάσει την απουσία του δημοσίου από τη σημερινή διαδικασία και απάντησε πως “είμαστε κοντά σε συμφωνία με το δημόσιο. Αν είχε κάποια διαφωνία θα είχε παραβρεθεί σήμερα. Υπάρχει νέα διοίκηση στην ΠΑΕ, οι διαδικασίες πάνε πιο γρήγορα και πιστεύω ότι μέχρι τον Απρίλιο θα έχουμε έρθει σε συμφωνία με το δημόσιο” και πρόσθεσε: “Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να υπάρξουν και αγωνιστικές επιτυχίες για την ομάδα, ώστε να διαμορφωθεί ένα καλύτερο κλίμα. Το μήνυμα που θέλω να στείλω σε κάποιους πιστωτές είναι ότι πρέπει να συνειδητοποιήσουν πως ζούμε στην χρεοκοπημένη Ελλάδα του 2013. Αν προβάλουν υπέρογκες απαιτήσεις, στο τέλος δεν θα πάρουν τα λεφτά τους. Δεν γίνεται κάποιος που έχει δεδουλευμένα 200.000 να ζητάει 800.000 γιατί στο τέλος δεν θα πάρει τίποτα”.

 

To Top