Το παρασκήνιο της διατήρησης της προσωρινής διαταγής και η σημασία της μη παρέμβασης των “αντιπάλων”

Το ότι ο Άρης βρίσκεται στον σωστό δρόμο για την υπαγωγή του στο άρθρο 99 αποδεικνύεται και από τις “κινήσεις” των “αντιπάλων” του, των αντίδικων με άλλα λόγια. Υπάρχει καλό κλίμα με τους εκπροσώπους των πιστωτών και αυτό φάνηκε ξεκάθαρα από το γεγονός ότι ουδείς παρενέβη, για να φέρει αντίρρηση για την διατήρηση της προσωρινής διαταγής σήμερα το πρωί!

Από την δικαστική έδρα ακούστηκε ξεκάθαρα η ερώτηση για το αν υπάρχει αντίρρηση για να διατηρηθεί η προσωρινή διαταγή μέχρι και τις 12 Απριλίου, όταν και ορίστηκε το νέο δικαστήριο.

Ο νομικός εκπρόσωπος του ΙΚΑ απάντησε ότι δεν υπάρχει αντίρρηση για τη διατήρηση της προσωρινής διαταγής. Την ίδια ώρα, ούτε ο νομικός της Sportvision, ούτε ο νομικός των Φατί, Ντίκο, Σανκαρέ, Καστίγιο, ο Γιώργος Ζελελίδης έφερε κάποια αντίρρηση και έτσι με τυπικές διαδικασίες διατηρήθηκε η προσωρινή διαταγή.

Παράλληλα, το σημαντικό της υπόθεσης είναι ότι το Δημόσιο δεν παραστάθηκε στο δικαστήριο και αυτό δείχνει να είναι θετικό.

Ήταν μια κίνηση της αντίπαλης πλευράς που αν μη τι άλλο φανερώνει πως υπάρχει κοινή θέληση για να επιτευχθεί συμφωνία σε διακανονισμούς των οφειλών και αυτό το κλίμα έχει διαμορφωθεί μέσα από τις συνεχείς συζητήσεις των ανθρώπων της ΠΑΕ Άρης με την άλλη πλευρά.

Φυσικά, ο αγώνας συνεχίζεται και δεν σταματάει εδώ.

 

To Top