Αργυριάδης, Χριστοφορίδης επιβεβαιώνουν την αλλαγή στάσης του Δημοσίου στο άρθρο 99 και καλούν τον κόσμο του Άρη σε εγρήγορση!

Mε κοινή τους δήλωση τα δυο από τα τρία μέλη της νομικής επιτροπής του Άρη που έχουν επιφορτιστεί το άρθρο 99 επιβεβαιώνουν τα προβλήματα που προέκυψαν στην υπόθεση και την αλλαγή στάση της Δημοσίου και καλούν τον κόσμο του Άρη σε εγρήγορση!

 Αναλυτικά η κοινή δήλωση των Αργύρη Αργυριάδη και Σπύρου Χριστοφορίδη που επιβεβαιώνει το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του PRESSARIS, στέλνοντας παράλληλα σαφή μηνύματα προς κάθε κατεύθυνση:

“Διαβάζοντας τις διευκρινιστικές δηλώσεις του κ. Τσομίδη αντιλαμβανόμαστε ότι το πραγματικό νόημα των δηλώσεών του ήταν ότι η διοίκηση και ο φίλαθλος κόσμος του Άρη πρέπει να είναι σε εγρήγορση. Κάποιοι προσπαθούν να αλλάξουν τους «κανόνες του παιχνιδιού», ενώ μια δικαστική διαδικασία είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Αφού δεν πέρασαν τα παραμύθια «περί αυτοδιοίκητου» αρχίζει η σπερμολογία περί λήψης πολιτικής απόφασης για αλλαγή του άρθρου 99  και για μη συμμετοχή του Δημοσίου σε συμφωνίες εξυγίανσης επιχειρήσεων, ακόμη και εάν αυτό διασφαλίζει τα συμφέροντά του ίδιου του Δημοσίου!

Μια τέτοια «πρωτοβουλία» από το Υπουργείο Οικονομικών δεν πρέπει να απαντηθεί μόνο σε νομικό επίπεδο”.

 

To Top