Αρειανός 400άρης ο Δημήτρης Γράβαλος

Είναι Άρης… από κούνια. Μπορεί στον στίβο να μην τα βρήκε φέτος με τον σύλλογό του, αλλά τώρα από τη θέση του γυμναστή στην ποδοσφαιρική ομάδα, είναι και πάλι κοντά στην αγαπημένη του ομάδα.

Ο λόγος γίνεται για τον Δημήτρη Γράωαλο, ο οποίος παραχώρησε μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο sportsfeed.gr, όπου μεταξύ άλλων μιλάει φυσικά και για την ομάδα της… καρδιάς του!

Έτσι, λοιπόν, ο μέχρι πρότινος αθλητής του «κιτρινόμαυρου» συλλόγου θ΄ αγωνίζεται για την επόμενη αγωνιστική περίοδο με τον Ελευθέριο Βενιζέλο Χανίων, ενώ συμφώνησε να γυμνάζει την ποδοσφαιρική ομάδα . Ίσως με το DNA του πρωταθλητή που έχει στα 400μ., να θέλει να βάλει τώρα ένα λιθαράκι και να φέρει την αγαπημένη του ομάδα και πάλι στα «μεγάλα σαλόνια».

Αυτήν την εποχή μοιράζει το χρόνο του μεταξύ της προετοιμασίας του για τη νέα χρονιά και να γυμνάζει τον Άρη, ενώ έχει και μια εκπομπή σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης για τον στίβο. Πολυάχολος, αλλά δεν αφήνει φυσικά και την άλλη του μεγάλη αγάπη τον στίβο
.
«Η προετοιμασία μου συνεχίζεται κανονικά, κυρίως προπονούμε στο Καυτανζόγλειο στάδιο, όσο κρατάει και ο καιρός ακόμη. Όλη την προετοιμασία θα την κάνουμε στη Θεσσαλονίκη», λέει ο 30χρονος αθλητής, που γυμνάζεται με την Πίτσα Παρχαρίδου και συνεχίζει:

«Θέλω να είμαι καλά στην υγεία μου και για μένα κίνητρο τη νέα χρονιά είναι να πάρω μέρος στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ομάδων που θα γίνει στο Ηράκλειο».

Ο πέντε φορές πρωταθλητής Ελλάδας στα 400μ. δεν θα κατεβεί του χρόνου σε αγώνες στον κλειστό. Άλλωστε σπανίως είχε στο πρόγραμμά του με την προπονήτριά του τον κλειστό και θα ετοιμαστεί απευθείας για το καλοκαίρι και τους αγώνες του ανοιχτού. Στόχος του εκτός του ευρωπαϊκού στο Ηράκλειο, είναι και να βοηθήσει τον νέο του σύλλογο στην προσπάθεια να παραμείνει στην κορυφή της αξιολόγησης των σωματείων του ΣΕΓΑΣ και τη νέα χρονιά.

To Top