Όλα τα δεδομένα στο τραπέζι στην 6ωρη ευρεία σύσκεψη – Η ομάδα στα χέρια του ΑΣ μέχρι νεωτέρας!

Μετά από ένα μπαράζ επαφών και συζητήσεων ανάμεσα στους ανθρώπους του Ερασιτέχνη Άρη, την πλευρά των Ισπανών (Λούις Όλιβερ), του Κάλας, αλλά και του Γαλανού, σήμερα πραγματοποιήθηκε ευρεία σύσκεψη για την «επόμενη μέρα» της ποδοσφαιρικής ομάδας.

Η σύσκεψη (παρουσία εκπροσώπων ΑΣ, ΠΑΕ, ΚΜΑ, συνδέσμων) ξεκίνησε στις 7 το απόγευμα και κράτησε περίπου έξι ώρες, όπου αναλύθηκαν στο τραπέζι, επίσημες προτάσεις ανακοινώσεις, δηλώσεις, τοποθετήσεις από την κάθε πλευρά.

Σύμφωνα με όσα τονίζουν οι άνθρωποι του συλλόγου και ενώ ο Ερασιτέχνης έχει την «καυτή πατάτα» στα χέρια του ήταν μια διεξοδική συζήτηση, όπου με ψυχραιμία και νηφαλιότητα, μπήκαν τα πράγματα σε μια βάση πριν από τις τελικές αποφάσεις. 

Τα δεδομένα που μπήκαν στο “τραπέζι” αφορούν τα εξής:

1. Στον ΑΣ Άρης τέθηκαν δυο προτάσεις, αυτές του Λουίς Όλιβερ και του Άλεξ Κάλας σε ότι αφορά το επενδυτικό ενδιαφέρον.

2. Τα ποσά που ανακοίνωσε ο Γιώργος Γαλανός (πάντα σε ότι αφορά τα πεπραγμένα του) είναι σχεδόν ταυτόσημα με τα παραστατικά που έχει στα χέρια του ο ΑΣ Άρης, με μια ελάχιστη απόκλιση. Τουλάχιστον αυτό ειπώθηκε στη συνάντηση.

3. Αποφασίστηκε να γίνει μια επιτροπή νομικών και ανθρώπων του Ερασιτέχνη για να αξιολογήσει τις προτάσεις των υποψήφιων επενδυτών και ανάλογα να προτείνει στο δ.σ. τις διαπιστώσεις της.

4. Ξεκινάει άμεσα μια προσπάθεια στην οποία η ποδοσφαιρική ομάδα είναι στα χέρια του Ερασιτέχνη μέχρι νεωτέρας… Στο πλαίσιο αυτής αναμένεται να γίνει ενημέρωση και κυρίως πληρωμές στους παίκτες μέχρι της έναρξης των υποχρεώσεων.

Ακολουθούν κι άλλα ρεπορτάζ…

To Top