ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αρης vs Άρης: Τρίτο φιλικό τεστ για τους κιτρινόμαυρους κόντρα στην ομάδα της Λεμεσού (18.30 – PRESSARIS LIVE)

Τρίτο και τελευταίο φιλικό τεστ για τον Άρη στο διάστημα της παραμονής του στην Αυστρία. Οι κιτρινόμαυροι του Χερμάν Μπούργος αντιμετωπίζουν στις 18:30 (PRESSARIS LIVE) τον Άρη Λεμεσού, αυτήν τη φορά επί Σλοβενικού εδάφους.

Ο αγώνας θα γίνει στην πόλη Gornja Radgona, η οποία βρίσκεται στην Σλοβενία στα σύνορα με την Αυστρία, σε απόσταση περίπου 50 χιλιομέτρων από το μέρος όπου έχει εγκατασταθεί η αποστολή.

Το φιλικό που θα κλείσει την τριάδα των αγώνων θα διεξαχθεί στο γήπεδο στο «Cesta Stadion 2» στην Gornja Radgona.

Ο Χερμάν Μπούργος δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, αφού από χθες είναι και ο Πάπε Σέικ Ντιόπ στην διάθεσή του. Αναμένεται να δοκιμάσει για μια ακόμη φορά σκέψεις και σχήματα στο χορτάρι, περιμένοντας να μεγαλώσει ο βαθμός ετοιμότητας με φόντο τα δυο παιχνίδια του Άρη με την Γκόμελ για το Conference League.

Ήδη η προετοιμασία του Άρη ήταν σε δυνατούς ρυθμούς, έγινε δουλειά σε συγκεκριμένους τομείς, πάνω στους οποίους “χτίζει” τη νέα ομάδα ο Μπούργος, αλλά σε ένα ακόμη παιχνίδι, θα έχει αρκετές απουσίες, σε σχέση με τους ποδοσφαριστές που έχουν ήδη μεταγραφεί ή αναμένεται να έρθουν και θα αποτελέσουν την κιτρινόμαυρη “ραχοκοκαλιά” στην νέα σεζόν.

Με το παιχνίδι αυτό θα ολοκληρωθεί η δεκαήμερη προετοιμασία των κιτρινόμαυρων στην Κεντρική Ευρώπη, με την αποστολή να παίρνει από αύριο τον δρόμο της επιστροφής για τη βάση της.

Το kritsimis jewellery είναι υποστηρικτής της αποστολής του PRESSARIS στην Αυστρία. 

Κάντε like στην σελίδα του Kritsimis Jewellery στο facebook (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ) και δείτε όλες τις καινούργιες συλλογές!

Μπορεί ηλεκτρονικά να «ταξιδέψετε» στη σελίδα στο ίντερνετ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ και φυσικά

να επισκεφτείτε το κατάστημα μας Kritsimis Jewellery  (Γρηγορίου Λαμπράκη 190, Άνω Τούμπα)!

 

To Top