Έρχεται στη Θεσσαλονίκη σήμερα ο Οντουμπάγιο για τον Άρη

Έρχεται για τον Άρη και αναμένεται να είναι η 6η μεταγραφή του φετινού καλοκαιριού! Σήμερα στις 11:00 το πρωί αναμένεται να βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη ο Μόουζες Οντουμπάγιο.

Ο 28χρονος μπακ στη συνέχεια αναμένεται να περάσει από εργομετρικές εξετάσεις και εφόσον όλα πάνε καλά να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την ομάδα, ενισχύοντας όλη τη δεξιά πτέρυγα της κιτρινόμαυρης ομάδας.

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με γεμάτη χρονιά στην Κουίνς Παρκ Ρέιντζερς που αγωνίζεται τόσο ως δεξί εξτρέμ, όσο και ως δεξί μπακ. Θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με το κασέ του να κυμαίνεται στα 450.000 ευρώ το χρόνο. Ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα από τις ακαδημίες της Λέιτον Όριεντ και αγωνίστηκε στην Εθνική U20 της Αγγλίας.

Ο Οντουμπάγιο είναι 28 χρόνων (γεννήθηκε Γκρίνουιτς, Ηνωμένο Βασίλειο στις 28 Ιουλίου 1993) και έχει ύψος 1,78 μ.

Συγκλονίζει η οικογενειακή του τραγωδία. Ο Μόουζες από 13 χρονών αναγκάστηκε να ζήσει χωρίς την “συντροφιά” της μητέρας του. Την έχασε πολύ μικρός από ελονοσία, μία αρρώστια που θερίζει κυρίως τους κάτοικους της Αφρικής. Ο 28χρονος που είναι προ των πυλών του Κλεάνθης Βικελίδης, προέρχεται από Νιγηριανούς γονείς που έχουν εγκατασταθεί τα τελευταία περίπου 30 χρόνια στο Νοτιοανατολικό Λονδίνο και πιο συγκεκριμένα στο Γκρίνουιτς.

To Top