Αριθμοί και άλλα για τον αγώνα του Αρη στην Καρδίτσα (photo)

Αριθμοί και άλλα για τον αγώνα του Αρη στην Καρδίτσα…

ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ

MILESTONE

* «400άρηδες» σε διαφορετικές στατιστικές κατηγορίες μπορεί να γίνουν ο Σαΐντ Πρίτζετ και ο Γιάννης Αγραβάνης. Ο πρώτος χρειάζεται πέντε πόντους και ο δεύτερος τέσσερα ριμπάουντ.

FACTS / RANKINGS / ΣΕΡΙ

* Με τη 275η εμφάνιση του στην Basket League, ο Γιάννης Αθηναίου θα μπει στην 70άδα της λίστας των παικτών με τα περισσότερα παιχνίδια στην κατηγορία. Προς το παρόν μοιράζεται αυτή τη θέση με τον Σωτήρη Μανωλόπουλο.

* Στα πέντε παιχνίδια του στην Basket League, o Ρομπέρτο Γκάλινατ είχε 16+ πόντους και 6+ κερδισμένα φάουλ.

* Ο Άλεξ Χάντερ που επανεμφανίστηκε έπειτα από απουσία δύο μηνών, στο παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου με τον Παναθηναϊκό, είχε 4+ προσπάθειες για τρίποντο σε καθένα από τα οχτώ παιχνίδια του στην Basket League. Έχει 13/43 σουτ από την περίμετρο.

ΤΑ + ΚΑΙ ΤΑ –

+ Η θεσσαλική ομάδα είναι στην 5η θέση της λίστας των κλεψιμάτων, έχοντας 7,7 κατά μέσο όρο.

– Εκτελώντας με 29,1% στα τρίποντα, η Καρδίτσα Βιολογικό Χωριό έχει το χαμηλότερο ποσοστό της κατηγορίας.

 

ΑΡΗΣ

 

MILESTONE

* Ο Όμηρος Νετζήπογλου απέχει τέσσερα ριμπάουντ από τα 100, έναν αριθμό στον οποίο έφτασαν συνολικά 104 παίκτες στην ιστορία του Άρη στην Basket League.

FACTS / RANKINGS / ΣΕΡΙ

* Στα τρία τελευταία παιχνίδια του Άρη με ΑΕΚ, Απόλλωνα Carna και Περιστέρι bwin, ο Τζανόντ Νότε είχε 77 πόντους, 18/26 δίποντα, 9/22 τρίποντα και 20 κερδισμένα φάουλ.

* Μόνο ο Όμηρος Νετζήπογλου και ο Νοά Χορκλέρ έχουν παίξει και στα 17 παιχνίδια του Άρη ως τώρα στο φετινό Πρωτάθλημα.

* Δύο από τους έξι παίκτες που έχουν φτάσει στις 100+ προσπάθειες για τρίποντο ως τώρα στην Basket League, είναι στο ρόστερ του Άρη. Βασίλης Τολιόπουλος και Τζανόντ Νότε έχουν εκτελέσει από 101 φορές από τα 6,75. Στην κανονική περίοδου του περσινού Πρωταθλήματος, σε αυτόν τον αριθμό έφτασαν οι Άντονι Κάουαν (143), Ζίριους Ουίλιαμς (132) και Ολιβιέ Χάνλαν (115).

ΤΑ + ΚΑΙ ΤΑ –

+ Ο Άρης είναι η μοναδική ομάδα που έχει διψήφιο μέσο όρο κλεψιμάτων (10,6), ανεβάζοντας κατά 2,9 την επίδοση του σε σχέση με το περσινό Πρωτάθλημα (7,7).

– Έχοντας μειώσει το ποσοστό του κατά 6,4% σε σχέση με πέρυσι (65,2% έναντι 71,6%), ο Άρης είναι η πιο άστοχη ομάδα της φετινής σεζόν από τη γραμμή του φάουλ.

 

To Top