Μπενζεμά: Ξεσπάθωμα κατά Ντεσάμπ μέσω instagram: «Καληνύχτα Ντιντιέ»

Ο προπονητής της εθνικής Γαλλίας, Ντιντιέ Ντεσάμπ, παραχώρησε συνέντευξη στην «Parisien» στην οποία αναφέρθηκε στο θέμα της αποχώρησης του Μπενζεμά από το Μουντιάλ, με τον επιθετικό της Ρεάλ να απαντά με «σκληρό» τρόπο.
Μία από τις ιστορίες που μας απασχόλησαν στον Μουντιάλ του Κατάρ, ήταν σαφώς και το σίριαλ με την συμμετοχή ή όχι του Καρίμ Μπενζεμά, μετά τον τραυματισμό που είχε υποστεί.

Όταν η Γαλλία βρισκόταν στα νοκ – αουτς και βάδιζε προς τον τελικό, επικοινωνήθηκε προς τα έξω πως ο ομοσπονδιακός τεχνικός κάλεσε τον Μπενζεμά να παραστεί στους τελευταίους αγώνες της ομάδας. Ο ίδιος απάντησε μέσω ινσταγκραμ ξανά πως δεν ενδιαφέρεται και μετά τον τελικό ανακοίνωσε το τέλος του από την εθνική ομάδα.

Μετά από τρείς μήνες λοιπόν, ο Γάλλος προπονητής αναφέρθηκε επί του θέματος και στο γεγονός πως ο ίδιος ο παίκτης του είχε πει πως δεν ήταν σε θέση να βοηθήσει.

«Με προσβάλλει που το λέτε αυτό. Υπάρχει μόνο μία αλήθεια και ο Καρίμ την ξέρει καλά.Ο Καρίμ μπήκε στην προεπιλογή μας στις 14 Νοεμβρίου μετά από ένα διάστημα που ήταν σχεδόν ανενεργός με τον σύλλογό του. Ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, η επιστροφή του στις ομαδικές προπονήσεις αναβλήθηκε. Δεν ήταν 100% σίγουρος ότι θα μπορούσε να ξεκινήσει στο ματς με την Αυστραλία.

Ο Καρίμ ήταν εκνευρισμένος γιατί το Μουντιάλ σήμαινε πολλά για αυτόν. Στην καλύτερη των περιπτώσεων θα γυρνούσε στις προπονήσεις στις 10 Δεκεμβρίου. Την τελευταία φορά που τον είδα του είπα ”Καρίμ, μη βιαστείς”. Οργάνωνε την επιστροφή του με τον team manager. Όταν ξύπνησα, είχε ήδη φύγει. Ήταν απόφασή του, δεν θα σας πει κάτι άλλο, το καταλαβαίνω και το σέβομαι»

«Πιστεύετε πραγματικά πως μπορεί να συγκριθεί ένα φιλικό με τη Ρεάλ Μαδρίτης με την ένταση ενός ημιτελικού Μουντιάλ; Το ταλέντο και το στάτους του δεν αμφισβητούνται, αλλά μπορείτε να φανταστείτε να γύριζε την τελευταία στιγμή; Ο ίδιος ο Καρίμ μού είπε ότι δεν θα ήταν έτοιμος», ήταν τα λόγια του Ντιντιέ Ντεσάμπ.

Ο Γάλλος στράικερ δεν άφησε κάτω το γάντι και το σήκωσε μετά χαράς, απαντώντας στην συνέντευξη του πρώην προπονητή του με δύο στόρι στο ίνσταγκραμ.

Αρχικά ανέβασε φωτογραφία από την συνέντευξη, συνοδευόμενη με emoji ενός κλόουν συνοδευόμενο από τη λεζάντα «τι θράσος» όπως επίσης και ένα δεύτερο στο οποίο γράφει «Καληνύχτα άγιε Ντιντιέ», δίνοντας έτσι την απάντησή του και δείχνοντας -λίγο έως πολύ- την αντίθεσή του στα λεγόμενα του ομοσπονδιακού τεχνικού.

To Top