Αρμενάκης: «Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα…»

Ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές του φετινού Άρη από την αρχή της σεζόν είναι ο Απόστολος Αρμενάκης.

Ο παίκτης των «κιτρινόμαυρων» αναφέρθηκε στο πρώτο εντός έδρας θετικό αποτέλεσμα της ομάδας του απέναντι στην ομάδα της Πάτρας: «Είναι το πρώτο παιχνίδι που παίξαμε τρία σετ χωρίς διακυμάνσεις στην απόδοσή μας. Ήταν φυσιολογικό να έρθει η νίκη με τέτοιο τρόπο. Η Παναχαϊκή είναι μια ομάδα που παίζει πολύ καλά εντός έδρας, αλλά δεν είναι τόσο δυνατή στα εκτός. Με την απόδοσή μας εμείς καταφέραμε να τους αποδιοργανώσουμε εντελώς».

Ο Απόστολος Αρμενάκης μίλησε και για όλα όσα ακούστηκαν κατά τη διάρκεια της προηγούμενης εβδομάδας και αφορούσαν την αγωνιστική τους απόδοση: «Η δουλειά του αθλητή είναι μέσα στο γήπεδο. Δεν μας ενδιαφέρει τι λέγεται εκτός τερέν. Όλοι οι προπονητές ξέρουν τις δυνατότητές μας ως παίκτες ατομικά, αλλά και ως ομάδα. Εμείς απλά κάναμε τη δουλειά μας».

Όσο για το αν η ομάδα έχει και άλλα περιθώρια βελτίωσης είπε: «Όσο η ομάδα παίζει καλά και κερδίζει τόσο και εμείς θα απελευθερωνόμαστε τελείως. Άλλωστε έχουμε πάρει και υποσχέσεις για ενίσχυση, οπότε αν συμβεί αυτό, η ομάδα θα βελτιωθεί ακόμη περισσότερο», ενώ αναφερθείς στην προσωπική του απόδοση, είχε να πει:

«Είμαι από τους παίκτες που θέλω να κερδίζω σε κάθε παιχνίδι. Αυτό επιδιώκω πάντοτε. Άλλοτε το καταφέρνω, άλλοτε όχι. Άλλωστε το βόλεϊ είναι ένα άθλημα που η επιτυχία δεν εξαρτάται μόνο από έναν παίκτη. Όλοι πρέπει να δείχνουμε έναν καλό χαρακτήρα. Είναι δύσκολο όταν το σκοράρισμα πέφτει σ’ ένα πρόσωπο. Αν όλοι παίζουμε καλά τότε και όλα θα είναι πιο εύκολα».

Τέλος, αναφορικά με τον προσεχή αγώνα του Άρη απέναντι στον Παμβοχαϊκό, επεσήμανε: «Είναι μια ομάδα που τα δύο τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί στον πρωτάθλημα. Φέτος είναι σε χαμηλή θέση, όπως και εμείς αυτή τη στιγμή. Και οι δύο ομάδες θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε τη βαθμολογική μας θέση. Πιστεύω ότι καθοριστικό ρόλο στην αναμέτρηση θα παίξει η δική μας εμφάνιση. Αν πιάσουμε την απόδοση που είχαμε με την Παναχαϊκή, τότε δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα».

Πηγή: www.arisac.gr

To Top