Στο Hall of Fame ο Μπατιστούτα

Ο «Μπατι-γκολ» μεγαλούργησε στην Seria A με τα χρώματα της Φιορεντίνα και της Ρόμα και γι΄ αυτό από χθες το όνομα του μπήκε στο Hall of Fame του ιταλικού πρωταθλήματος.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής δεν ήταν ο μόνος που έλαβε τη συγκεκριμένη τιμή, καθώς στο Hall of Fame μπήκαν και οι Φράνκο Μπαρέζι (μεγάλη ποδοσφαιρική μορφή της Μίλαν), Φάμπιο Καπέλο (από τους καλύτερούς Ιταλούς προπονητές) και Μάσιμο Μοράτι (πρώην μεγαλομέτοχος της Ίντερ).

Εν τω μεταξύ, ο «Μπατι-γκολ» μετά από την βράβευση του βρέθηκε στα επίσημα του «Αρτέμιο Φράνκι» και παρακολούθησε την επικράτηση της Φιορεντίνα επί της Βερόνα με σκορ 4-3.

«Πιστεύω ότι η Φιορεντίνα αξίζει το πρωτάθλημα της Ιταλίας αλλά δεν ξέρω πότε. Δεν μου αρέσει να κάνω προβλέψεις αλλά εάν συνεχίσει έτσι… Δεν έχει σημασία τι έκανα σε ένα συγκεκριμένο παιχνίδι με αυτή τη φανέλα, είναι σημαντικό το πως την υπερασπίστηκα. Έδωσα την καρδιά μου σε μία πόλη που μου έδωσε τη δική της καρδιά», δήλωσε χαρακτηριστικά ο παλαίμαχος στράικερ.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως ο 44χρονος πλέον Αργεντινός έδειξε πως ξεπέρασε το πρόβλημα τις υγείας του το οποίο είχε καταβάλλει αρκετά.

Πηγή: www.sport-fm.gr

To Top