Αρνήθηκε 240.000.000 ευρώ ο Κριστιάνο Ρονάλντο

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, είναι χωρίς αμφιβολία, ένα από τα πρόσωπα που κυριαρχούν την τελευταία 20ετία στο παγκόσμιο ποδοσφαιρικό στερέωμα. Ο Πορτογάλος άσος, έχει κατακτήσει σχεδόν κάθε διαθέσιμο τίτλο, ενώ η δημοφιλία και η αναγνωρισιμότητα του, τον έχουν καταστήσει οικονομικά ανεξάρτητο. Κατά συνέπεια, βαδίζοντας στα 37, ο CR7 έχει την «πολυτέλεια» να κάνει τις επιλογές του και να θέλει να παίξει για μία τελευταία φορά στο Champions League.

Αυτό είναι πλέον και το μοναδικό κίνητρο που έχει και ουσιαστικά, αυτή η επιθυμία, είναι και ο λόγος που θέλει να φύγει από την Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ. Με την μόνη διαφορά, ότι ο κορυφαίος άσος, δεν θέλει να πάει… οπουδήποτε.

Ιδιαίτερη αίσθηση, προκάλεσε η χθεσινή τοποθέτηση του «αφεντικού» της σαουδαραβικής ομοσπονδίας, Γιασέρ Αλ Μισεχάλ, ο οποίος εξέφρασε την επιθυμία, να δει τον Ρονάλντο να αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της χώρας του: «Θα θέλαμε να δούμε έναν παίκτη όπως ο Κριστιάνο Ρονάλντο να παίζει στη Σαουδαραβική Λίγκα. Θα έφερνε τεράστια θετικά σχόλια και θα ήταν υπέροχα νέα για όλους. Είμαι βέβαιος, ότι θα ήταν μια πολύ ακριβή συμφωνία, φυσικά, αλλά έχουμε δει τους συλλόγους μας να έχουν υψηλότερα εισοδήματα τα τελευταία δύο χρόνια. Έχουμε ήδη δει σπουδαίους παίκτες που έπαιζαν στην Premier League, να έρχονται στο πρωτάθλημα μας».

Ωστόσο, η ανεξαρτησία του Ρονάλντο, που έχει ως αποτέλεσμα την επιθυμία του να μην πάει σε… οποιαδήποτε ομάδα, αποδεικνύεται και από την αποκάλυψη του CNN Portugal, σύμφωνα με την οποία, ο CR7, αρνήθηκε μια εξωπραγματική προσφορά από τον σαουδαραβικό σύλλογο, Αλ Χιλάλ, κατά την πρόσφατη μεταγραφική περίοδο. Οπως αναφέρεται στο σχετικό δημοσίευμα, ο σύλλογος του Κόλπου, προσέφερε στον Ρονάλντο διετές συμβόλαιο, με εβδομαδιαίες απολαβές 2,3 εκατομμύρια ευρώ! Δηλαδή 119,6 εκατομμύρια ευρώ ετησίως, ή σχεδόν 240 εκατομμύρια ευρώ για διετή συνεργασία!

To Top