ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αρνητικά τα τεστ, όλοι οι ποδοσφαιριστές του Άρη σε θέσεις μάχης!

Αρνητικά τα τεστ, όλοι οι ποδοσφαιριστές του Άρη σε θέσεις μάχης, μετρούν τα… λεπτά για την επιστροφή στην δράση!

Όπως ορίζει το ιατρικό πρωτόκολλο, παίκτες και μέλη του αγωνιστικού τμήματος όφειλαν να περάσουν από έλεγχο για κορωνοϊό με τα τελευταία αποτελέσματα να είναι ευχάριστα.

Τα τεστ βγήκαν όλα αρνητικά στον Covid-19, πράγμα που σημαίνει ότι άπαντες στο ποδοσφαιρικό τμήμα είναι καθαροί και πανέτοιμοι να επιστρέψουν από αύριο στις προπονήσεις.

Όπως έχουμε επισημάνει, οι παίκτες του Άρη χωρισμένοι σε γκρουπ των 6-8, θα ξεκινήσουν τις προπονήσεις στο Νέο Ρύσιο προκειμένου να ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει καταρτιστεί από το προπονητικό επιτελείο της ομάδας για το προσεχές διάστημα, οι ποδοσφαιριστές θα χωριστούν σε τέσσερα ολιγομελή γκρουπ, ενώ οι προπονήσεις, που θα γίνονται σε διαφορετικές ώρες (θα έχουν διάρκεια 45 λεπτών για το κάθε γκρουπ), θα ξεκινούν νωρίς το πρωί και θα ολοκληρώνονται το μεσημέρι.

Το σίγουρο είναι πως όλος ο Μάιος θα είναι μήνας προετοιμασίας για τις ομάδες της Super League, άρα και για τον Άρη, ο οποίος έπειτα από αυτή την απραξία και την καραντίνα, θέλει το λιγότερο τρεις εβδομάδες ώστε οι παίκτες να φτάσουν σε ένα αξιόλογο επίπεδο.

 

To Top