ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Αρνητική τροπή στην υπόθεση Μπατίστα – “No chances” η απάντηση του εκπροσώπου του στο PRESSARIS για το αν έχει πιθανότητες ο Άρης!

Αρνητική τροπή φαίνεται πως παίρνει η υπόθεση του Εστεμπάν Μπατίστα για τον Άρη, καθώς ο εκπρόσωπος του παίκτη Εμιλιάνο Ντουράν σε ηλεκτρονική αλληλογραφία με το PRESSARIS απάντησε πως δεν υπάρχουν πιθανότητες ο Ουρουγουανός σέντερ να παίξει στους κίτρινους.

Μέσω e-mail ο Ντουράν που εδρεύει στις Ηνωμένες Πολιτείες απάντησε “όχι δεν είναι” όταν ρωτήθηκε από το PRESSARIS αν ο Μπατίστα είναι κοντά στο να κλείσει στον Άρη.

Σε δεύτερη ερώτηση, για το αν υπάρχουν πιθανότητες να υπογράψει στους κίτρινους, η απάντηση του Ντουράν ήταν κάθετη, με δύο λέξεις: “No chances”, δηλαδή καμία πιθανότητα.

Είναι γνωστό ότι στις συζητήσεις των δύο πλευρών οι άνθρωποι του Άρη συνάντησαν προβλήματα εξ Αμερικής, παρότι είχαν και έχουν καλή επαφή με τον εν Ελλάδι εκπρόσωπο του Ουρουγουανού παίκτη, όπως και με τον ίδιο τον αθλητή, ο οποίος προ ημερών δεν απέκλεισε τον Άρη, αλλά επεσήμανε στους κίτρινους ότι θα πάρει την απόφασή του μετά τις 5 Φεβρουαρίου.

Το αν η τοποθέτηση του Εμιλιάνο Ντουράν σημαίνει και οριστικό τέλος στις συζητήσεις με τον Άρη για τον Μπατίστα είναι κάτι που θα φανεί άμεσα. Πάντως το να είναι εκπρόσωπος παίκτη τόσο κάθετος στις τοποθετήσεις του, προφανώς οδηγεί στο συμπέρασμα ότι υπάρχει ομάδα που ήδη έχει ενδιαφερθεί για τον Μπατίστα και προτιμάται από τον Άρη.

To Top