ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συναίσθημα ή επαγγελματισμός; Αυτό είναι το δίλημμα του Νέιμικ, που αποφασίζει σήμερα για Άρη

Ο Άρης περιμένει στη διάρκεια της σημερινής ημέρας την οριστική απόφαση του Ντρου Νέιμικ για το αν δέχεται να επιστρέψει στην ομάδα μόνο για τους ευρωπαϊκούς αγώνες. Μοιρασμένες οι πιθανότητες, το σκέφτεται ο Αμερικανός σέντερ.

Συναίσθημα ή επαγγελματισμός; Αυτό είναι το δίλημμα του Ντρου Νέιμικ στη παρούσα φάση της καριέρας του. Το συναίσθημα είναι ο Άρης. Είναι η ομάδα με την οποία δέθηκε πέρσι ο Νέιμικ, είναι οι εξαιρετικές σχέσεις με τους ανθρώπους της ομάδας και τον Δημήτρη Πρίφτη, είναι το γνώριμο περιβάλλον στο οποίο θα παίξει αν επιλέξει τους κίτρινους.

Ο επαγγελματισμός είναι η πρόταση που έχει από άλλη ευρωπαϊκή ομάδα ως το τέλος της χρονιάς. Είναι πρόταση καλύτερη οικονομικά και πιο ασφαλής, αφού δεν αφορά συγκεκριμένους αγώνες, αλλά συμβόλαιο ως το τέλος της περιόδου.

Ο Νέιμικ καλείται να απαντήσει άμεσα, σήμερα, στον Άρη. Έχει στο μυαλό του σαφώς ότι οι αγώνες με τον Άρη στο Γιούροκαπ είναι πολύ πιο υψηλού επιπέδου από την άλλη πρόταση και ενδεχομένως αυτό να τον βοηθήσει αμέσως μετά να βρει καλύτερη πρόταση. Σε κάθε περίπτωση ο Αμερικανός θα δώσει σήμερα τέλος στην υπόθεση.

To Top