Αποφάσισαν Σουφλί, όχι Αστυνομίας και Έβρου για οργανωμένη μετακίνηση των φίλων του Άρη!

Μετά από συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι ανάμεσα στην Αστυνομική Διεύθυνση τη Αλεξανδρούπολης και τους ιθύνοντες του Έβρου Σουφλίου αποφασίστηκε πως το επερχόμενο ματς με τον Άρη θα διεξαχθεί κανονικά στο δημοτικό γήπεδο της περιοχής.

Αυτό σημαίνει ότι δεν τίθεται θέμα πλέον μετακίνησης της αναμέτρησης σε κάποιο άλλο γήπεδο (είτε της Αλεξανδρούπολης, είτε της Ορεστιάδας), ενώ το σημαντικό στοιχείο που προέκυψε από την προαναφερθείσα συνάντηση έχει να κάνει με την απαγόρευση της οργανωμένης μετακίνησης των φίλων του Άρη στο Σουφλί το μεσημέρι της Κυριακής!

Είναι κάτι που πρότειναν οι άνθρωποι του Έβρου και δέχτηκε τελικά η αστυνομία. Το σκεπτικό της απόφασης αυτής, όπως ειπώθηκε στη σύσκεψη, έχει να κάνει με το εξής: “από την στιγμή που στο γήπεδο δεν υπάρχουν ξεχωριστές κερκίδες, καλό θα ήταν το παιχνίδι της 12ης αγωνιστικής να το παρακολουθήσουν όσοι φίλοι των δύο ομάδων θέλουν, όχι, όμως οργανωμένα”!

Μάλιστα, ήδη κάποιοι σύνδεσμοι φίλων του «κιτρινόμαυρου» συλλόγου στην Βόρεια Ελλάδα επικοινώνησαν με ανθρώπους του Έβρου Σουφλίου, προκειμένου να εξασφαλίσουν εισιτήρια για τον αγώνα, όμως, η απάντηση που έλαβαν ήταν αρνητική.

To Top