ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Αρχίζει να δείχνει τον πραγματικό του εαυτό…

Παιχνίδι με το παιχνίδι ο Άρης δείχνει μεγάλη βελτίωση με το χθεσινό κόντρα στον Εθνικό να είναι ίσως το πιο ολοκληρωμένο, στο φετινό πρωτάθλημα.

Ουσιαστικοί επιθετικά, αλάνθαστοι αμυντικά οι παίκτες του Νίκου Αναστόπουλου, έδειξαν ότι σιγά-σιγά θα αποτυπώνεται στον αγωνιστικό χώρο η δουλειά που γίνεται σε κάθε προπόνηση επί καθημερινής βάσεως.

Άλλωστε, όσο φτάνει ο Δεκέμβριος, όταν και το τελικό μοντάρισμα της ομάδας θα ολοκληρωθεί η εικόνα των “κιτρινόμαυρων” θα πρέπει να είναι ακόμα καλύτερη.

Χθες, αξιοποίησαν κάθε καλή επιθετικά ευκαιρία, παρότι και πάλι σπαταλήθηκαν αρκετές. Τουλάχιστον, όμως, η ομάδα έδειξε ότι το γκολ ήταν απλά θέμα χρόνου.

Αμυντικά, έλειψαν τα βεβιασμένα και επιπόλαια λάθη των προηγούμενων αγωνιστικών, τα οποία έδιναν την ευκαιρία στον αντίπαλο να σκοράρει.Γιατί από οργανωμένη επίθεση, δύσκολα να δεχθεί γκολ, ο φετινός Άρης.

Πήρε βοήθειες από τα χαφ του, οι οποίοι αν και επικεντρωμένοι περισσότερα στα αμυντικά καθήκοντα, δεν αντιμετώπισαν προβλήματα σε προσωπικές μονομαχίες και κόντρα επιθέσεις.

To Top