ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η αποθέωση, η υπόσχεση και το μεγάλο στοίχημα…

Ο Νίκος Αναστόπουλος αφουγκράστηκε την επιθυμία του κόσμου του Άρη, πήρε στην αποστολή τον Σέρχιο Κόκε και του έδωσε χρόνο συμμετοχής, όταν πλέον όλα είχαν κριθεί στην αναμέτρηση.

Ο Ισπανός γνώρισε την αποθέωση από τον κόσμο που ανυπομονούσε να τον ξαναδεί να παίζει με τα “κιτρινόμαυρα” από το ζέσταμα ακόμα, καθώς όλων τα μάτια ήταν στραμμένα πάνω του.

Λίγα λεπτά πριν το τέλος της αναμέτρησης, ο “Αναστό” τον έριξε στον αγώνα με τον Ισπανό να επιστρέφει οριστικά μετά από 4,5 χρόνια στο “Κλεάνθης Βικελίδης” και να ξυπνά μνήμες του πρόσφατου παρελθόντος στους φιλάθλους του Άρη, που τ τελευταία δύο χρόνια γεύονται το πικρό ποτήρι της Γ΄Εθνικής.

Εμφανώς  χαρούμενος ο Ισπανός, υποσχέθηκε στην συνέντευξη τύπου να δίνει καθημερινά τον καλύτερό του εαυτό για χάρη του κόσμου.

Η επιστροφή του έχει συνδυαστεί στο μυαλό όλων και με την άμεση επιστροφή στον Άρη. Μπροστά του έχει ένα δύσκολο δρόμο. Να δείξει ότι ο παλιός καλός Κόκε, δεν έχει ξοφλήσει, όπως πολλοί βιάστηκαν να πουν. Αυτό είναι πλέον το μεγάλο στοίχημα του Ισπανού…

To Top