Αρχίζει το δεκαήμερο «Κάναντι» στον Ατρόμητο

Πίσω τους αφήνουν στον Ατρόμητο το ματς με τον Ολυμπιακό και στρέφουν την προσοχή στον Απόλλωνα. Βέβαια, την ίδια ώρα είναι σε εξέλιξη η υπόθεση της ανανέωσης του Νταμίρ Κάναντι. 

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Μπορεί το αποτέλεσμα να μην ήταν το επιθυμητό κόντρα στον Ολυμπιακό, αλλά ο Ατρόμητος μπορεί να κρατήσει τα θετικά της εμφάνισης του πρώτου ημιχρόνου και με οδηγό αυτή να πορευθεί στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Άλλωστε, το βαθμολογικό κίνητρο στο εξής είναι πολύ σοβαρό, αφού οι Περιστεριώτες ισοβαθμούν στην 4η θέση με τον Άρη και δεν θέλουν να πέσουν από αυτή, καθώς τη δεδομένη στιγμή δεν είναι 100% σίγουρο ότι η 5η θέση σημαίνει αυτόματα και ευρωπαϊκή συμμετοχή.

Ωστόσο, πέρα από το αγωνιστικό που είναι και μέρος της καθημερινότητας, το επόμενο 10ήμερο είναι πάρα πολύ κρίσιμο για το μέλλον του Νταμίρ Κάναντι στον Ατρόμητο, αφού οι δύο πλευρές βρίσκονται στο τελικό στάδιο διαπραγματεύσεων. Τι σημαίνει αυτό;

Μετά τις πρώτες επαφές που υπήρξαν ανάμεσα στην ομάδα και την πλευρά του προπονητή και στις οποίες ΔΕΝ τέθηκε επί τάπητος τίποτα που να αφορά το οικονομικό, ο Ατρόμητος περνά στο παρασύνθημα. Μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να στείλει την οικονομική του προσφορά στον Αυστριακό στην οποία δεν θα περιλαμβάνονται μόνο οι αποδοχές για τον ίδιο και τον Έρικ Οριέ που είναι ο άμεσος συνεργάτης του, αλλά και επιμέρους ζητήματα όπως η ρήτρα που θα υπάρχει αν κάποια ομάδα θέλει να τον αποκτήσει, η οποία όμως θα έχει συγκεκριμένη χρονική ισχύ και συγκεκριμένα μέχρι τον Μάιο.

Η πρόθεση της διοίκησης των «κυανολεύκων» είναι να τελειώνει άμεσα το συγκεκριμένο ζήτημα, καθώς πρέπει να τεθεί σε εφαρμογή το πλάνο της νέας σεζόν (ανανεώσεις συμβολαίων, κρούσεις σε παίκτες που ενδιαφέρουν, προετοιμασία κλπ.) και πλέον άμεσα το… μπαλάκι θα περάσει στο γήπεδο του Αυστριακού.

Πηγή: sport-fm.gr

To Top