ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αρχίζει το… πραγματικό πρωτάθλημα! Άρης – Κηφισιά πράξη 1η σήμερα στο Παλέ στην έναρξη των πλέι οφ! (PRESSARIS LIVE, 18:00)

Το εκπληκτικό 20-6 της κανονικής περιόδου μπήκε στο συρτάρι. Τώρα ξεκινάει το… πραγματικό πρωτάθλημα. Τώρα κρίνεται ο βασικός αγωνιστικός στόχος του Άρη. Η αρχή των πλέι οφ βρίσκει τους κίτρινους να υποδέχονται σήμερα (18:00) στο Αλεξάνδρειο την Κηφισιά και φυσικά στόχος είναι το πρώτο βήμα για την είσοδο στην τελική τετράδα.

Οφείλουν όλοι να ξεχάσουν ό,τι έγινε μέχρι σήμερα. Οι παίκτες, οι προπονητές, οι διοικούντες, ο κόσμος, ακόμα και τα μέσα ενημέρωσης. Από σήμερα υπάρχει άλλο… έργο μπροστά στα μάτια όλων.

Τα πλέι οφ είναι μια άλλη ιστορία και οι κίτρινοι θέλουν να πρωταγωνιστήσουν και σε αυτή, όπως έκαναν στην κανονική διάρκεια. Πρώτος στόχος είναι να έρθει η νίκη στον πρώτο αγώνα της σειράς με την Κηφισιά. Τα πρώτα παιχνίδια είναι πάντα πάρα πολύ σημαντικά και εν πολλοίς καθορίζουν την τύχη της σειράς, ειδικά όπως αυτή στην πρώτη φάση των πλέι οφ που κρίνεται στις δύο νίκες.

Ο Άρης έχει δύο νίκες απέναντι στην Κηφισιά, πιστοποιώντας την ανωτερότητά του μέσα στην χρονιά. Αυτό δεν σημαίνει κάτι σημαντικό αυτή τη στιγμή, καλώς ή κακώς.

Οι κίτρινοι οφείλουν να παρουσιάσουν και πάλι το καλό αγωνιστικό τους πρόσωπο και να κάνουν σήμερα το 1-0 για να τους μείνει άλλο ένα βήμα (σε δύο προσπάθειες) για την είσοδο στην τελική τετράδα, που είναι και ο πρωταρχικός στόχος που είχε θέσει διοίκηση και τεχνική ηγεσία το καλοκαίρι.

Εννοείται πως αγωνιστικά ο Άρης θα πρέπει να εστιάσει την προσοχή του στην άμυνα. Η Κηφισιά είναι ομάδα που έχει αρκετά μεγάλο ρόστερ, Έλληνες που έχουν εμπειρία από αγώνες πλέι οφ και ξένους που μπορούν να απειλήσουν αν δεν αντιμετωπιστούν σωστά.

Ο κόσμος θα είναι και πάλι στις κερκίδες για να στηρίξει την προσπάθεια όπως κάνει όλη τη χρονιά.

Οι παίκτες προετοιμάστηκαν σωστά, ανέλυσαν πλήρως τον αντίπαλο, αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν, οι συνθήκες είναι ιδανικές για το 1-0. Από τον Άρη εξαρτάται…

To Top