ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ο Άρης μπαίνει σήμερα υποψιασμένος απέναντι στην Κηφισιά – Αυτή είναι η χρησιμότητα της νίκης στο Ζηρίνειο!

Είναι πολύ θετικό ότι ο Άρης αντιμετώπισε πρόσφατα την Κηφισιά. Στις 12 Μαρτίου αναμετρήθηκαν οι δύο ομάδες στο Ζηρίνειο, στον αγώνα που ολοκληρώθηκε με… επική ανατροπή από τον Άρη, αλλά πιστοποίησε αυτό που σίγουρα έχουν στο μυαλό τους οι κίτρινοι, ότι η Κηφισιά κάθε άλλο παρά αμελητέα ποσότητα είναι.

Είναι βέβαιο ότι ο Άρης θα μπει σήμερα στο παρκέ πολύ υποψιασμένος για το τι θα αντιμετωπίσει, διότι από αυτή την ομάδα κινδύνευσε να χάσει και χρειάστηκε να γίνει υπερπροσπάθεια και να υπάρχει και τύχη, για να γυρίσει το παιχνίδι στο Ζηρίνειο.

Ουδείς πρόκειται να υποτιμήσει την Κηφισιά, που είναι και σε καλή αγωνιστική κατάσταση, όπως έδειξε και με τη νίκη της μέσα στη Ρόδο επί του Κολοσσού και στην πολύ δύσκολη ήττα της από τον Παναθηναϊκό.

Ο Άρης σαφώς και έχει συγκεκριμένους στόχους αμυντικά: Μουχάμεντ Ελ Αμίν και Ντάστιν Χογκ σε πρώτη φάση και εν συνεχεία οι Έλληνες Κασελάκης, Γλυνιαδάκης και Γκίκας.

Εννοείται πως οι κίτρινοι είναι πιο ποιοτική και πιο “γεμάτη” ομάδα, αλλά θα πρέπει να παίξουν πολύ σοβαρά σήμερα για να κάνουν το 1-0 απέναντι σε μια ομάδα που έχει αρχές, έχει καλό ρυθμό και έχει δυσκολέψει όλες τις ομάδες που βρίσκονται πάνω από αυτήν βαθμολογικά.

 

To Top