ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Αρχική ενδεκάδα Άρη: Η απουσία, το ερωτηματικό για Σάκιτς και η επίθεση…

Ο Άκης Μάντζιος δεν άνοιξε τα χαρτιά του τις προηγούμενες μέρες σε ότι αφορά την αρχική του ενδεκάδα για το σημερινό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Ο προπονητής του Άρη επέλεξε να περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή, κυρίως για την κατάσταση ετοιμότητας του Εμάνουελ Σάκιτς κι έπειτα να καταλήξει στα πρόσωπα για το αρχικό σχήμα.

Στο σημερινό ντέρμπι δεν θα αγωνιστεί ο Λίντσεϊ Ροζ (τιμωρημένος), το κενό του οποίου θα καλύψει ο Γιοάν Μπεναλουάν, έχοντας στο πλευρό του στο κέντρο της άμυνας, τον Γιώργο Δεληζήση. Στο τέρμα, αν δεν υπάρξει κάποια έκπληξη, βασικός θα είναι ξανά ο Μάριος Σιαμπάνης.

Πολλά θα εξαρτηθούν από το κατά πόσο είναι έτοιμος να παίξει βασικός ο Εμάνουελ Σάκιτς. Αν ο Αυστριακός πάρει θέση βασικού, τότε με τον Ντάνιελ Σούντγκρεν θα αποτελέσουν τα δύο μπακ της ομάδας σήμερα. Ειδάλλως, δεν αποκλείεται να υπάρξει κάποια έκπληξη, με ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται σε άλλη θέση, όπως ο Λούκας Σάσα.

Στα χαφ, ο Χαβιέ Ματίγια έχει μία θέση σίγουρη, ενώ έτοιμος είναι πλέον και ο Τζίμι Τζέγκο…

Στην κορυφή της επίθεσης, θα είναι κατά πάσα πιθανότητα ο Δημήτρης Μάνος, με τους Ματέο Γκαρσία και Μπρούνο Γκάμα, δεδομένους στο αρχικό σχήμα. Από εκεί και πέρα, Μπερτόγλι0-Σίλβα-Μαντσίνι διεκδικούν και πάλι μία θέση στην αρχική ενδεκάδα…

To Top