ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με οδηγό την “τεσσάρα” στις αρχές του 2020! Όλα όσα έγιναν και… άλλαξαν από εκείνο το ντέρμπι (videos)

Ο Άρης είχε… σκορπίσει τον σημερινό αντίπαλό του, αρχές του 2020 στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, καθώς τον είχε συντρίψει σκοράροντας τέσσερα γκολ!

Πολλά, όμως, άλλαξαν και στις δύο ομάδες, μετά το 4-2 της περσινής αγωνιστικής περιόδου…

Αρχικά, το ματς θα γίνει χωρίς την παρουσία φιλάθλων. Άλλωστε, πέρσι οι οπαδοί του Άρη δημιούργησαν στο “Κλεάνθης Βικελίδης” μία μοναδική ατμόσφαιρα που προκαλούσε φόβο στον αντίπαλο!

Έπειτα, οι ίδιες οι ομάδες. Άλλοι προπονητές, διαφορετικοί παίκτες, μεγάλες αλλαγές στα ρόστερ, ειδικά των “κιτρινόμαυρων”. Ο Άρης φέτος διαθέτει ένα ρόστερ με πολλές ποιοτικές εναλλακτικές επιλογές, κάτι που του έλειπε πέρσι. Ακόμα κι αν αποχώρησαν από την ομάδα παίκτες όπως οι Λάρσον, Φετφατζίδης, Βέλεθ κτλ, έχουν αποκτηθεί ποδοσφαιριστές που έχουν καλύψει τα κενά αυτά.

Από τους πρωταγωνιστές της περσινής “τεσσάρας”, από τους σκόρερ του Άρη στην ομάδα είναι μόνο οι Λίντσεϊ Ροζ και Λούκας Σάσα. Μάλιστα, ο πρώτος δεν έχει το δικαίωμα να αγωνιστεί την Κυριακή, καθώς του στέρησε το δικαίωμα αυτό, την προηγούμενη αγωνιστική ο ρέφερι Καραντωνης, που τον απέβαλλε άδικα στο Περιστέρι. Ντάνιελ Λάρσον και Φραν Βέλεθ που είχαν πετύχει τα δύο πρώτα γκολ του Άρη, συνεχίζουν τις καριέρες τους σε Απόλλωνα Λεμεσού και Παναθηναϊκό, αντίστοιχα.

Ας θυμηθούμε, όλα όσα έγιναν πέρσι…

 

 

To Top