ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αρχική ενδεκάδα Άρη: Οι “σίγουροι” και ο… Μήτρογλου!

Ο Κώστας Μήτρογλου είναι στην αποστολή του Άρη για τον σημερινό αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης και όλα δείχνουν πως θα πραγματοποιήσει και το επίσημο ντεμπούτο του με τα “κιτρινόμαυρα”.

Αν αυτό θα γίνει από το ξεκίνημα του αγώνα ή κατά την διάρκειά του, είναι κάτι που γνωρίζει μόνο ο Άκης Μάντζιος, που ξεκαθάρισε με την επιλογή του Έλληνα φορ, πως δεδομένα σκοπεύει να του δώσει χρόνο συμμετοχής.

Από εκεί και πέρα, ελάχιστες θα είναι οι αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Ο Σιαμπάνης θα είναι στο τέρμα και σε αυτό το ματς, με τους Ιωάννου αριστερά και Σούντγκρεν ή Σάκιτς δεξιά. Στο κέντρο της άμυνας, αν δεν παραμείνει το ζευγάρι, Δέλη-Ροζ, τότε στην θέση του αρχηγού των “κιτρινόμαυρων” θα αγωνιστεί ο Μπεναλουάν.

Σάσα και Τζέγκο θα διατηρήσουν τις θέσεις τους στο αρχικό σχήμα, ενώ θα έχουν μπροστά τους τον Μπερτόγλιο και τους Γκάμα και Ματέο στα δύο άκρα της επίθεσης, από την στιγμή που απουσιάζει ο τραυματίας Μαντσίνι. Ο Σίλβα, θα έρθει ως βοήθεια από τον πάγκο.

Στην κορυφή της κιτρινόμαυρης επίθεσης, αναμένεται να είναι ο Μάνος, εκτός κι αν ο Μάντζιος έχει στο μυαλό του κάποια έκπληξη με τον Μήτρογλου, που δηλώνει ανυπόμονος να αγωνιστεί, ενώ και σε φυσική κατάσταση είναι σε καλό επίπεδο. Το μόνο που του λείπει, είναι ο ρυθμός…

 

To Top