ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δύσκολη “έξοδος” για τον Άρη, στην Τρίπολη για την 3η σερί νίκη στο πρωτάθλημα! (PRESSARIS LIVE, 17:15)

Εκτός έδρας αποστολή για τον Άρη, που αντιμετωπίζει σήμερα (PRESSARIS, 17:15, Novasports1) στην Τρίπολη, τον Αστέρα, για την 20ή αγωνιστική της Super League.

Μία δύσκολη “έξοδος” για τους “κιτρινόμαυρους”, που θα έχουν απέναντί τους έναν αξιόμαχο αντίπαλο. Η ομάδα του Άκη Μάντζιου επέστρεψε στην 2η θέση της βαθμολογίας και θέλει να μείνει εκεί, στοχεύοντας σε νίκη στο σημερινό ματς. Ο Άρης έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής, 39 βαθμούς σε 19 αγώνες. Οι Αρκάδες από την πλευρά τους, έχουν κάνει μία πολύ καλή πορεία, που τους φέρνει σε θέση πλέι οφ, καθώς είναι έκτοι, με 30 βαθμούς, επίσης σε 19 αγώνες.

Ο Κώστας Μήτρογλου συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Άρη για τον αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη και ο Άκης Μάντζιος είναι πολύ πιθανό να του δώσει χρόνο συμμετοχής!

Από τη στιγμή που ο προπονητής του Άρη έκρινε ότι ο Έλληνας φορ μπορεί να βοηθήσει άμεσα και τον συμπεριέλαβε στην αποστολή, ήταν ηλίου φαεινότερο ότι ο Κριστιάν Λόπεθ θα ήταν εκτός αποστολής. Ο Ισπανός επιθετικός έχει συζητήσεις με ομάδες της Σεγκούντα Ντιβιζιόν για να επιστρέψει στην πατρίδα του και λογικά εντός των επόμενων 48 ωρών θα υπάρξει οριστική εξέλιξη και σε αυτό το θέμα.

Η αποστολή του Άρη:

Κουέστα, Σιαμπάνης, Ματέο Γκαρσία, Γκάνεα, Μπρούνο Γκάμα, Σάκιτς, Μπερτόγλιο, Μπεναλουάν, Ροζ, Σάσα, Ματίγια, Κάτσε, Σίλβα, Τζέγκο, Σούντγκρεν, Δεληζήσης, Μήτρογλου, Μάνος, Ιωάννου, Μπαγκαλιάνης, Μπακούτσης”.

Η Χρυσούλα Κουρομπύλια (Δυτικής Αττικής)… επιστρέφει για να ανασύρει και πάλι μνήμες από τους θεατρινισμούς της το 2012, καθώς θα είναι α’ βοηθός στο σημερινό ματς, με διαιτητή τον Βασίλη Φωτιά (Πέλλας), ενώ β’ βοηθός ορίστηκε ο Γιώργος Χριστάκογλου (Χαλκιδικής).

Στο VAR o Γιώργος Τζοβάρας (Φθιώτιδας), στο πλευρό του ο Χρήστος Μπαλτάς (Αχαΐας), 4ος ο Γιώργος Βρέσκας (Πιερίας) και παρατηρητής ο Δημήτρης Καλύβας (Βοιωτίας).

To Top