ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αρχική ενδεκάδα: Δοκιμές, διλήμματα και αποφάσεις της τελευταίας στιγμής…

Στην χθεσινή προπόνηση του Άρη στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, ο Άκης Μάντζιος επιχείρησε μία πρόβα ενδεκάδας ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, δίχως όμως να “αποκαλύψει” τα πλάνα του για την Κυριακή.

Ο προπονητής του Άρη ακόμα δεν έχει πάρει τις οριστικές του αποφάσεις για το ντέρμπι, καθώς υπάρχουν στο μυαλό του ορισμένα διλήμματα, για κάποιες θέσεις της αρχικής ενδεκάδας.

Ο Τζίμι Τζέγκο είναι έτοιμος να αγωνιστεί, έχοντας παράλληλα τους Σάσα και Κάτσε σε πολύ καλή κατάσταση με τον Ματίγια να είναι πάντα πολύτιμος για τον 51χρονο κόουτς. “Γρίφος” η μεσαία γραμμή του Άρη για την Κυριακή…

Όσον αφορά την άμυνα, τα δεδομένα κάπως είναι πιο ξεκάθαρα. Ο Ροζ είναι τιμωρημένος, άρα το δίδυμο στο κέντρο θα είναι Δεληζήσης και Μπεναλουάν. Αν προλάβει και αγωνιστεί ο Σάκιτς θα πάει αριστερά στα μπακ και ο Σούντγκρεν δεξιά. Αυτό είναι το επικρατέστερο σενάριο. Εκτός κι αν υπάρξει κάποια… έκπληξη στα άκρα της άμυνας.

Στην επίθεση, τέλος, Ματέο Γκαρσία, Γκάμα και Μάνος θεωρούνται σε μεγάλο βαθμό σίγουροι για το ντέρμπι. Σίλβα, Μαντσίνι και Μπερτόγλιο διεκδικούν την 4η θέση…

Δεν αποκλείεται, ο Άκης Μάντζιος, να πάρει κάποιες αποφάσεις ακόμα και την τελευταία στιγμή, καθώς ναι μεν υπάρχει το πλάνο, αλλά θέλει να εξαντλήσει όλα τα χρονικά περιθώρια, προκειμένου να εμφανίσει τον Άρη, όσο τον δυνατόν καλύτερο, από το ξεκίνημα του αγώνα.

To Top