ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αρχική ενδεκάδα: Επιστρέφει ο Ματίγια, “σταθερός” ο Ένινγκ

Δύσκολα θα προχωρήσει σε τροποποιήσεις στην αρχική ενδεκάδα ο Μίχαελ Ένινγκ, στην σημερινή αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.

Ο Γερμανός κόουτς δείχνει σταθερός στις βασικές του επιλογές και με εξαίρεση τον Χαβιέ Ματίγια που επιστρέφει από την τιμωρία του και θα αγωνιστεί από την αρχή, δεν αναμένεται να πραγματοποιήσει άλλες αλλαγές, συγκριτικά με την αναμέτρηση κόντρα στον ΟΦΗ. Ανάσες θα δοθούν στο δεύτερο ημίχρονο, σε όποιον δείξει ότι τις έχει ανάγκη…

Το μυαλό όλων στον Άρη -θέλοντας και μη- είναι περισσότερο στον μεγάλο στόχο του Κυπέλλου, καθώς μέσω του πρωταθλήματος οι “κιτρινόμαυροι” πέτυχαν αυτό που ήθελαν, “κλείδωσαν” από νωρίς το ευρωπαϊκό “εισιτήριο”. Αυτό που θέλουν όλοι όμως είναι να προετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα η ομάδα, για την ρεβάνς με την ΑΕΚ στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, στις 24 Ιουνίου. Να βρει ρυθμό στο παιχνίδι της και να βελτιωθεί η φυσική κατάσταση των παικτών.

Για να γίνει αυτό και έτσι όπως έχει διαμορφωθεί το πρόγραμμα, η λογική λέει πως και σήμερα θα παίξουν οι βασικοί κι έπειτα θα υπάρξουν αλλαγές, δηλαδή στον αγώνα πρωταθλήματος με την ΑΕΚ που ακολουθεί εκτός έδρας στις 20 Ιουνίου. Κι αυτό, για να μην διακινδυνέψει μόλις λίγες μέρες πριν, η παρουσία κάποιου από τα βασικά στελέχη της ομάδας στο ματς του Κυπέλλου.

Πιθανή αρχική ενδεκάδα: Κουέστα, Ροζ, Βέλεθ, Δεληζήσης, Κόρχουτ, Σάσα, Ματίγια, Φετφατζίδης, Γκάμα, Λάρσον, Ιντέγε.

To Top