ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με ανεβασμένη ψυχολογία για το θετικό αποτέλεσμα στον Πειραιά ο Άρης! (PRESSARIS LIVE, 21:30)

Μετά τη νίκη με ανατροπή στην πρεμιέρα επί του ΟΦΗ στο “Κλεάνθης Βικελίδης” ο Άρης πηγαίνει με ανεβασμένη ψυχολογία στον Πειραιά για το καλό αποτέλεσμα απέναντι στον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League 1 (PRESSARIS, 21:30, Novasports1).

Ο Μίχαελ Ένινγκ θέλει μία καλή εμφάνιση από τους ποδοσφαιριστές του και ένα καλό αποτέλεσμα που θα κρατήσει την ψυχολογία της ομάδας σε πολύ καλά επίπεδα, καθώς την προετοιμάζει για τον αγώνα Κυπέλλου με την ΑΕΚ, στις 24 Ιουνίου. Από την άλλη ο Ολυμπιακός, θέλει να τελειώσει αήττητος το φετινό πρωτάθλημα και να “κλειδώσει” από νωρίς και μαθηματικά τον τίτλο.

Ο Γερμανός προπονητής συμπεριέλαβε εν τέλει στην αποστολή τον Ντάνιελ Σούντγκρεν, ενώ για μία ακόμα φορά έμεινε εκτός ο Νικολά Ντιγκινί. Εξέτισε την ποινή του στο ματς με τον ΟΦΗ και επέστρεψε ο Χαβιέ Ματίγια, που θα πάρει και φανέλα βασικού στο σημερινό ματς.

Η αποστολή του Άρη:

Cuesta, Ehmann, Rose, Ideye, Fran Velez, Hugo Souza, Bruno Gama, Lucas Sasha, Matilla, Larsson, Mancini, Abou Ba, Korhut, Martinez, Tonso, Duarte, Sundgren, Δεληζήσης, Φετφατζίδης, Μπακούτσης.

O Ευάγγελος Μανούχος θα είναι ο πρώτος διαιτητής στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”, στην σημερινή αναμέτρηση του Άρη με τον Ολυμπιακό.

Τον διαιτητή από την Αργολίδα θα πλαισιώσουν ως βοηθοί, οι Αλεξέας (Μεσσηνίας) και Δημητριάδης (Καστοριάς). Στο VAR θα είναι ο Κοτσάνης από την Δράμα, με βοηθό του τον Μπουξμπάουμ από την Αν. Αττική.

 

To Top