ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Αρχική ενδεκάδα: Η επιστροφή Φετφατζίδη και ο Σόουζα

Στη διάθεση του Μίχαελ Ένινγκ μέχρι… νεωτέρας έχει τεθεί ο Γιάννης Φετφατζίδης, ενώ βελτίωση έχει δείξει τα τελευταία 24ωρα ο Ούγκο Σόουζα.

Ο Άρης αντιμετωπίζει σήμερα τον Ολυμπιακό και στην αποστολή θα έχει δύο… νέα πρόσωπα. Τον “Φέτφα”, του οποίου μέχρι να ξεκαθαρίσει το μέλλον, συνεχίζει να υπολογίζεται κανονικά από τον Μίχαελ Ένινγκ.

Ο Γερμανός, μάλιστα, αναμένεται να τον χρησιμοποιήσει στο σημερινό ματς, ίσως και από το ξεκίνημα του αγώνα, αν και υπάρχουν δεύτερες σκέψεις, κυρίως γιατί δεν έχει κάνει προπονήσεις το τελευταίο διάστημα. Ήταν απασχολημένος με την μεταγραφή του στην Αλ Άϊν, η οποία όμως χάλασε λίγο πριν τις υπογραφές.

Από την άλλη, ο Ούγκο Σόουζα, ξεπέρασε τις ενοχλήσεις και τους πόνους σε πολύ μεγάλο βαθμό και αν σήμερα δεν αγωνιστεί, αυτό θα γίνει το Σάββατο κόντρα στον ΟΦΗ. Ίσως, όμως, πάρει λίγο χρόνο συμμετοχής, εφόσον θα είναι στον πάγκο.

Από εκεί και πέρα, εφόσον ο “Φέτφα” παίξει βασικός, τότε ίσως μείνει στον πάγκο ο Διαμαντόπουλος, με τον Μαντσίνι στην κορυφή της επίθεσης και τους Μαρτίνες, Γκάμα και Μαρτίνες πίσω του. Στα χαφ θα είναι οι Σάσα-Ματίγια, ενώ στην άμυνα θα παραμείνει η τετράδα, Ροζ-Μπαγκαλιάνης-Δεληζήσης-Κόρχουτ, μπροστά από τον Κουέστα.

To Top