ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Να δείξει αντίδραση ο Άρης, με όσες δυνάμεις του έχουν απομείνει (PRESSARIS LIVE, 19:15)

Τον Ολυμπιακό υποδέχεται σήμερα (PRESSARIS, 19:15, Novasports2) o Άρης, τέσσερις “στροφές” πριν το φινάλε των πλέι οφ της Super League.

Οι “κιτρινόμαυροι” αντιμετωπίζουν μία ομάδα που επίσης δεν έχει βαθμολογικό κίνητρο από το σημερινό ματς, καθώς ο Ολυμπιακός έχει κατακτήσει και μαθηματικά τον τίτλο στο φετινό πρωτάθλημα.

Στόχος του Άρη μετά την βαριά ήττα της περασμένης Κυριακής από την ΑΕΚ, είναι να μην επαναλάβει κάτι αντίστοιχο, καθώς σε αυτές τις αναμετρήσεις αγωνίζεται για να περισώσει την αξιοπρέπειά του. Mε όσες δυνάμεις έχουν απομείνει στους ίδιους έντεκα που παίζουν και θα συνεχίσουν να παίζουν συνεχόμενα ματς ανά τρεις μέρες…

Η μεταγραφή του Γιάννη Φετφατζίδη στην Αλ Αϊν “ναυάγησε” γι αυτό και ο διεθνής Έλληνας εξτρέμ είναι σήμερα στην αποστολή του Άρη. Όπως σε αυτή θα είναι και ο Ούγκο Σόουζα, που αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού.

Αναλυτικά οι διαθέσιμοι παίκτες του Ένινγκ:

Cuesta, Ehmann, Rose, Bruno Gama, Lucas Sasha, Matilla, Korhut, Mancini, Martinez, Hugo Soouza, Φετφατζίδης, Δεληζήσης, Διαμαντόπουλος, Μπακούτσης, Μπαγκαλιάνης και Τσαγκαλίδης.

Για την αναμέτρηση Άρη-Ολυμπιακού, ορίστηκε ο Μένιος Κουτσιαύτης. Βοηθοί του οι Ψαρρής, Σινιοράκης, 4ος ο Βάτσιος και στο VAR οι Τζοβάρας, Μπουξμπάουμ.

To Top