ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αρχική ενδεκάδα με αλλαγές και ερωτηματικά σε όλες τις γραμμές…

Την “σφραγίδα” του από το πρώτο ματς θέλει να βάλει ο Άκης Μάντζιος, καθώς αναμένεται να κάνει αρκετές αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα του Άρη.

Αρχικά, είναι δεδομένη η απουσία του τραυματία Εμάνουελ Σάκιτς. Ο Ροζ είναι αυτός που θα τον αντικαταστήσει στο δεξί άκρο της άμυνας.

Από εκεί και πέρα, στο κέντρο της άμυνας ο Μάντζιος έχει δοκιμάσει δίπλα στον Ντάτκοβιτς, τόσο τον Δεληζήση τον οποίο πιστεύει πολύ περισσότερο από τον προκάτοχό του, όσο και τον νεαρό Μπαγκαλιάνη.

Στο αριστερό άκρο της άμυνας, δοκιμάστηκε και ο Σενγκιέργκης και δεν αποκλείεται να γίνει κάποια έκπληξη και να μείνει εκτός ο Γκάνεα.

Όσον αφορά τα χαφ, ο Σάσα θα είναι σίγουρος και από εκεί και πέρα παίζεται μία θέση ανάμεσα σε Τζέγκο και Ματίγια με τον Αυστραλό να είναι σε καλύτερη κατάσταση.

Στην επίθεση πολλά θα εξαρτηθούν από το αν θα χρησιμοποιήσει από την αρχή τον Φετφατζίδη, καθώς βρίσκεται σε μία περίοδο που η μεταγραφή του στο Κατάρ είναι στην τελική ευθεία. Σίγουροι πάντως είναι οι Γκάμα, Μπερτόγλιο και Λόπεθ με τους Μαντσίνι και Μάνο να είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή για το αρχικό σχήμα.

To Top