ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Επίσημο ντεμπούτο Μάντζιου! Όλα τα προηγούμενα του Έλληνα κόουτς…

Ο Άκης Μάντζιος κάνει σήμερα το επίσημο ντεμπούτο του στον πάγκο του Άρη, κάτι που δεν είναι και απόλυτα άγνωστο για τον Έλληνα προπονητή.

Έχει αναλάβει αρκετές φορές ομάδες που ήθελαν ειδική διαχείριση, ενώ αυτό είναι το 10ο ντεμπούτο του μέχρι στιγμής. Ο ίδιος, μάλιστα, δείχνει αποφασισμένος να μην σπαταλήσει την ευκαιρία που του δίνει ο Άρης είναι ο Άκης Μάντζιος, που περίμενε αρκετό καιρό για το μεγάλο άλμα.

Στα 50 του χρόνια και μετά από 12 περίπου χρόνια προπονητικής καριέρας, το πλήρωμα του χρόνου έφτασε για τον Άκη Μάντζιο, που έχει μπροστά του την μεγαλύτερη πρόκληση μέχρι στιγμής, τον πάγκο του Άρη.

Όσοι από το στενό του περιβάλλον είχαν την δυνατότητα να μιλήσουν μαζί τους τις τελευταίες μέρες διαπίστωσαν την αποφασιστικότητά του να κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να πετύχει στους “κιτρινόμαυρους”.

Ας ρίξουμε, όμως, μια ματιά τις φορές που έκανε ντεμπούτο με κάποια ομάδα στο παρελθόν και τι κατάφερε στο πρώτο ματς…

Ως πρώτος προπονητής, πρώτη φορά που έκανε επίσημο ντεμπούτο, ήταν με τον Χαϊδάρι, το καλοκαίρι του 2008 αλλά μετά από δύο ματς Κυπέλλου αποχώρησε. Έπειτα, υπήρξε τρεις φορές υπηρεσιακός προπονητής στον πάγκο του Πανιωνίου, σε διάστημα τριών ετών!

-Το 2011 αναλαμβάνει Ιανουάριο τον Θρασύβουλο στην δεύτερη κατηγορία. Ήττα στο ντεμπούτο του με 0-1 από τα Τρίκαλα.

– Νοέμβριος του 2011, αναλαμβάνει ως πρώτος προπονητής τον Πανιώνιο, αλλά στο ντεμπούτο του, τον κερδίζει στη Νέα Σμύρνη ο Άρης με 2-1.

– Καλοκαίρι του 2012, αναλαμβάνει την Κέρκυρα από την αρχή του καλοκαιριού, κάνει προετοιμασία, στο ντεμπούτο του εντός έδρας ήττα με 0-2 από τον Ατρόμητο.

– Μάϊο του 2013 κάθεται στον πάγκο του Πανθρακικού. Πρώτο ματς, η πρεμιέρα του πρωταθλήματος την σεζόν 2013/14. Ισοπαλία με Λεβαδειακό εκτός έδρας, 2-2.

– Φεβρουάριο του 2015, παίρνει τα ηνία του Λεβαδειακού. Στο ντεμπούτο, ήττα με 0-2 από την Βέροια.

– Δεκέμβριο του 2016, στον πάγκο του Απόλλωνα Σμύρνης. Νίκη στο ντεμπούτο με 0-1, εκτός έδρας απέναντι στον Κισσαμικό.

– Ιούλιο του 2018 επιστρέφει στον Λεβαδειακό. Ντεμπούτο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, ήττα με 1-0 από τον Ολυμπιακό στον Πειραιά.

– Δεκέμβριο του 2018, στον πάγκο του Πανιωνίου. Ντεμπούτο απέναντι στην πρώην του ομάδα και ισοπαλία με Λεβαδειακό, 1-1.

– Οκτώβριο του 2019, αναλαμβάνει την Λαμία. Ήττα με 4-1 από τον Αστέρα Τρίπολης.

To Top