ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με άλλον… αέρα ο Άρης απέναντι στον ΠΑΣ, για το “τρία στα τρία” και την παραμονή στην κορυφή! (PRESSARIS LIVE, 16:00)

Ο Άρης υποδέχεται σήμερα (PRESSARIS, 16:00) τον ΠΑΣ Γιάννινα στο “Κλεάνθης Βικελίδης” για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League και έχει ως μοναδικό στόχο το απόλυτο, προκειμένου να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Οι “κιτρινόμαυροι”, στο ντεμπούτο του Άκη Μάντζιου στον πάγκο τους, θα έχουν διαφορετική ψυχολογία, καθώς ο Έλληνας προπονητής προσπάθησε να την βελτιώσει το τελευταίο διάστημα, καθώς αυτή είχε υποστεί σημαντική ζημιά μετά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό.

Στόχος είναι το “τρία στα τρία”, για να παραμείνει η ομάδα στην κορυφή της βαθμολογίας, προκειμένου να προετοιμαστεί κατάλληλα για το πρώτο ντέρμπι της σεζόν, το επόμενο Σαββατοκύριακο με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Ο Ντάνιελ Σούντγκρεν επέστρεψε στην αποστολή του Άρη, μετά από αρκετό καιρό. Εκτός έμεινε ο τραυματίας Σάκιτς, που εγχειρίστηκε στο χέρι την περασμένη Τετάρτη.

Ο Σουηδός μπακ δεν είναι ακόμα έτοιμος αγωνιστικά, ωστόσο, ο Άκης Μάντζιος θέλησε με αυτή την κίνηση να τον βάλει και πάλι στο κλίμα της ομάδας, μετά την συζήτηση που είχαν προ ημερών και την από κοινού απόφαση να γίνει μία νέα αρχή, ανάμεσα στον Άρη και τον ποδοσφαιριστή.

Η αποστολή:

Cuesta, Boucher, Ganea, Cristian Lopez, Jeggo, Bruno Gama, Bertoglio, Mancini, Datkovic, Matilla, Rose, Lucas Sasha, Sundgren, Δεληζήσης, Φετφατζίδης, Μάνος, Μπαγκαλιάνης, Μπακούτσης, Χατζηπιρπιρίδης, Σενγκιέργκης.

Ο Ευαγγέλου σφυρίζει Άρης-Γιάννινα, Κουμπαράκης στο VAR για την 3η αγωνιστική.

Ένας διαιτητής που μόνο παράπονα έχει προκαλέσει στον Άρη, έχοντας χαρακτηριστεί όχι άδικα… καμικάζι. Και τώρα ορίζεται ακριβώς λίγες μέρες μετά τον ψυχολογικό bulling από τον Αχιλλέα Μπέο, για δήθεν αδικία σε βάρος του Βόλου, ως VAR την περασμένη Κυριακή.

Άρης-ΠΑΣ Γιάννινα: Ευαγγέλου (Μαυρουδής, Παπαδάκης, 4ος Γρατσάνης, VAR: Κουμπαράκης, Καρσιώτης)

To Top